Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος - «Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους»

Οργισμένος ο ηθοποιός με τον χαμό των καταγγελίων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος - «Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και αναφέρθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έγινε έξαλλος με ένα περιστατικό δεν δίστασε να προχωρήσει σε ένα έντονο ξέσπασμα, κάνοντας λόγο για τους θύτες που έχουν προκαλέσει τόσο μεγάλο κακό.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος είπε χαρακτηριστικά: “Το θέατρο είναι ένας υγιής χώρος γι’ αυτό βγήκαν αυτά στη φόρα. Αυτά συμβαίνουν σε όλους τους κοινωνικούς χώρους, όπου υπάρχουν άνθρωποι και συνεπώς θα υπάρχουν και απάνθρωποι συμπεριφορές.

Ξέσπασε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για τις καταγγελίες

Τα κακά παιδιά να πάνε στα σπίτια τους, να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια γιατί το σύστημα του θεάτρου θα τους ξεβράσει. Τους άρρωστους να τους δουν κάποιοι γιατροί και τους βιαστές και τους εν δυνάμει εγκληματίες να τους χλευάσει η κοινωνία και να τους στείλει στο Γεντί Κουλέ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

Εγώ δεν έχω δουλέψει με σχεδόν κανέναν από αυτούς. Με τον Δημήτρη είχα μια ευγενική σχέση, τον είχα δει πέρυσι σε μια παράσταση, που είναι πολύ καλός, δεν ήξερα πράγματα και με ενοχλεί το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοι τα ήξεραν και δεν μίλησαν. Αν τα ήξεραν υπάρχει μια συνενοχή. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Ήξερα ότι υπάρχουν κάποια κακά παιδιά, με τα οποία δεν είχα δουλέψει. Για μένα τα τέρατα είναι τέρατα, εσείς τους κάνατε θεατράνθρωπους”, ανέφερε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Λίγα λόγια για την ζωή του Γιώργου Γιαννόπουλου

Γεννήθηκε το 1960 στην Αρσινόη Μεσσηνίας, με καταγωγή από τον Ράδο Αρκαδίας, και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Φοίτησε στην Γεωπονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) την οποία τελικά εγκατέλειψε για να γίνει ηθοποιός. Έτσι εγγράφηκε στο νεανικό τμήμα της Δραματικής Σχολής Αθηνών.

Είναι αρκετά χρόνια στην θεατρική σκηνή, ωστόσο, είναι πιο γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Πεθαίνω για σένα» (2003), Μαύρα Μεσάνυχτα (2008), Εντιμότατοι κερατάδες, Επτά Θανάσιμες Πεθερές , Κόκκινος Κύκλος και Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η πιο γνωστή του συμμετοχή είναι στην κωμική τηλεοπτική σειρά Το σόι σου, η οποία από το 2014 προβάλλονταν στον Alpha. Από τον Οκτώβριο του 2016 συμμετέχει και στην κυπριακή δραματική σειρά που προβαλλόταν στον ΣΚΑΪ «Προδοσίες».