Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γιάννης Αϊβάζης: Η τοποθέτηση του για τις καταγγελίες - «Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα»

Όλα όσα δήλωσε για το θέμα των ημερών

Γιάννης Αϊβάζης: Η τοποθέτηση του για τις καταγγελίες - «Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα»
News 24.02.2021 16:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάματος.

O γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε και ένα ατύχημα δήλωσε: «Να περάσουμε όλο αυτό που συμβαίνει με τα κλειστά θέατρα, τις αρρώστιες που πλανώνται γύρω μας και τη βρωμιά που μας κατακλύζει και θα είμαστε καλά. Πάντα θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Να ξεβρωμίσει λίγο ο τόπος και να πάμε παραπέρα».

Και δουλειές έχω χάσει κι από συναδέλφους με περισσότερα χρόνια πορείας, που έχουν μιλήσει για να μην κάνω δουλειές.

Γιάννης Αϊβάζης τοποθέτηση του για τις καταγγελίες

Εγώ ήμουν ωστόσο από τους τυχερούς. Ξεκινώντας από το MEGA και το «Κόκκινο Δωμάτιο» μέσα σε 2 επεισόδια έγινα πρωταγωνιστής. Ήταν πολύ πιο δύσκολο και με το παρουσιαστικό που είχα και με το μεγάλο μπαμ που είχα τότε, να μου πει κάποιος κάτι και να προσπαθήσει να με παρασύρει σε κάτι. Σαφώς έχω χάσει πολλές δουλειές όμως. Εμμέσως πλην σαφώς κατανοείς όταν κάποιος προσπαθεί να σου προτείνει κάτι τέτοιο».

Αναφορικά με την Μαρία Κορινθίου είπε: «Δεν θα επέτρεπα να ακουμπήσει κάποιος την Μαρία. Από την πρώτη στιγμή, όποιο και αν ήταν το τίμημα. Γιατί είμαι ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν είναι θέμα μαγκιάς, είναι θέμα υπεράσπισης της γυναίκας σου, του σπιτιού σου, της οικογένειάς σου. Έχει συμβεί και το έχω αντιμετωπίσει ανάλογα το συγκεκριμένο περιστατικό. Σαφώς επενέβη με τον δικό μου τρόπο.

Είναι άρρωστο αυτό το πράγμα… Φεύγει από τα όρια της εξυπνάδας και πάει στην βλακεία. Δεν δούλεψε ποτέ με αυτόν τον άνθρωπο. Όταν κάποιος έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο, όταν παύει ο στόχος του εκείνος περιθωριοποιείται. Αλίμονο αν η Μαρία δεν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση».

Στην ίδια εκπομπή, ο Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε και ένα πρόβλημα υγείας

«Ήταν πάρα πολύ σοβαρό, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Εντάξει είναι από τα πράγματα που με έχουν σημαδέψει στη ζωή μου, γενικά. Ήμουν έξι χρονών, ξαφνικά όπως προχωρούσα ήταν σαν να μην είχα κόκκαλα, έπεφτα κάτω. Οι γονείς μου τότε θυμάμαι, με πήγαν στο νοσοκομείο.

Στο Παίδων τότε και πέρασα πάρα πολύ καιρό στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να δουν τι έχω. Έκαναν κάποιες γνωματεύσεις οι γιατροί, οι οποίες ήταν κακές. Αναγκάστηκα να φύγω στο εξωτερικό. Μου έδιναν πολύ μικρό χρόνο ζωής. Έχω πολλές μνήμες από το νοσοκομείο και μου έχει αφήσει και κουσούρι από το ένα αυτί. Μου έχει αφήσει 60% κώφωσης όλο αυτό το πράγμα.

Είναι ένα από τα πράγματα που μου το θυμίζουν. Τα θυμάμαι όλα σχεδόν. Δεν υπήρχε οικονομική άνεση για το εξωτερικό γιατί τη δεκαετία του ’80 που έγινε αυτό, η οικογένειά μου ήταν μια μικρομεσαία οικογένεια. Ο πατέρας μου δούλευε συνέχεια και συγκεκριμένα ήταν οδηγός φορτηγού, η μητέρα μου μας φόρτιζε, υπήρχε μεγάλη δυσκολία οικονομικά και αναγκάστηκαν τότε για να μην με χάσουν να με στείλουν στο Λονδίνο. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι σε όλη την ιστορία αυτή είναι ότι προσπερνιούνται πράγματα.

Πιστεύω ότι η δύναμη του θεού είναι τόσο μεγάλη γενικά που σε αποζημιώνει αργότερα για οτιδήποτε περάσεις. Οι μάχες κερδίζονται. Θεωρώ ότι αυτά είναι τα πράγματα που σε δυναμώνουν στη ζωή σου τις περισσότερες φορές και λες “έχω περάσει κάτι πολύ δύσκολο και αυτά που μου φαίνονται δύσκολα, δεν είναι δύσκολα”. Αυτή είναι η ζωή, η ζωή είναι ένας κύκλος. Λάμβανα τόση μεγάλη αγάπη μέσα σε αυτή τη δυστυχία τότε. Λάμβανα τόση μεγάλη αγάπη που δεν με άφηναν να πω γιατί.

Το είπα πολύ μετά όταν καταλάβαινα ότι στη ζωή μου ότι έχω κάποιες δυσλειτουργίες. Αυτό δημιούργησε ένα θέμα στο αυτί και μια δυσλειτουργία στα νεύρα. Γενικά στο νευρικό σύστημα. Μετά από έξι μήνες άρχισα να περπατάω σιγά – σιγά και μετά είχαμε τα θέματα αυτά στα νοσοκομεία. Τα μπράβο στην οικογένεια», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης, η κόρη του πλέον συμμετέχει στο Καφέ της Χαράς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου με το σκυλάκι της που συγκίνησε το instagram

Καφέ της Χαράς: Μπαίνει στη σειρά η κόρη Κορινθίου - Αϊβάζη! Όλες οι λεπτομέρειες

Share