Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Μουτσινάς κατά του Ιωάννη από το Masterchef - «Ο παντελονάτος παίρνει την ευθύνη»

Τα «καρφιά» του παρουσιαστή στον πιο πολυσυζητημένο παίκτη

Νίκος Μουτσινάς κατά του Ιωάννη από το Masterchef - «Ο παντελονάτος παίρνει την ευθύνη»
News 24.02.2021 16:55
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Νίκος Μουτσινάς έριξε τα καρφιά του στον Ιωάννη Αυλωνίτη από το Masterchef 5, σχολιάζοντας την ίδια στιγμή το “παντελονάτος” που ακούγεται συνέχεια.

Ο παρουσιαστής, μετά την προβολή μερικών αποσπασμάτων του ριάλιτι μαγειρικής στο Καλό Μεσημεράκι, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τους παίκτες αλλά και τις ατάκες τους -δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο-.

Νίκος Μουτσινάς κατά του Ιωάννη από το Masterchef

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε αρχικά: «Με τα παντελόνια θα κάνω εμετό στο τέλος. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί ο Κρητικός έκανε ξανά παρέα με τον Ιωάννη. Πότε ενώθηκε η κλίκα; Προχθές έσπασε. Στο MasterChef έχουν πάθει μια τρέλα και στο Survivor κάπως το αναφέρουν το παντελόνατος, τι βλακεία είναι αυτή; Αυτό δεν έχει πεθάνει με την εποχή του; Ξαναέφεραν στη μόδα το παντελόνατος; Ξεκολλήστε λίγο παιδιά, βάλτε κι ένα μαγιό για να είστε άντρες, δεν χρειάζεται παντελόνι»

Αναφορικά με τον Ιωάννη και την καμένη κροκέτα που προσπάθησε να κρύψει από τους κριτές είπε: «Ο Ιωάννης που είπε ψέματα δεν έφυγε; Δεν έπρεπε να φύγει κανονικά; Άμα ήταν παντελονάτος… Ο παντελονάτος παίρνει και την ευθύνη. Θα έλεγε “συγγνώμη Πάνο, Κοντιζά, Λεώ, φεύγω”».

Ποιος είναι ο Γιάννης Αυλωνίτης που έχει απασχολήσει τόσο το κοινό

Ένας φιλόδοξος μάγειρας, σοβαρός, μετρημένος, πειθαρχημένος και προσηλωμένος στον στόχο του: να εξελιχθεί στον γαστρονομικό κόσμο και να αποκτήσει 3 αστέρια Michelin.

Ο Ιωάννης δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef 5 για τρεις βασικούς λόγους, όπως λέει και ο ίδιος: για την πρόκληση, το διαγωνιστικό κομμάτι και την ίντριγκα. Καθώς βλέπει τον εαυτό του πάντα νικητή, του αρέσει να είναι πάντα εκείνος, που βγαίνει κερδισμένος, ακόμα και αν αυτό γίνεται πρώτα μέσα από την ήττα, κάτι που του το δίδαξε η πυγμαχία. Ανθρώπινος, παρά τη φαινομενική του έπαρση, ομολογεί πως τον ενοχλεί όταν κάποιος άλλος είναι καλύτερος από εκείνον.

MasterChef  Ιωάννης Αυλωνίτης

Αυτό είναι όμως και το στοιχείο που τον πεισμώνει ώστε να τον ξεπεράσει την επόμενη φορά. Έρχεται στο MasterChef 5 για να είναι ο “αρχηγός της αγέλης” όχι όμως γιατί εκείνος βάζει τον εαυτό του σε αυτή τη θέση, αλλά γιατί είναι σίγουρος πως οι άλλοι θα τον επιλέξουν.

Δεν σκοπεύει να μπει σε άσκοπες διαφωνίες, που δεν έχουν να κάνουν με τη μαγειρική. Θα δεχθεί κάποια χτυπήματα αλλά έτσι θα κουράσει τον αντίπαλό του και τότε θα ανταποδώσει και αυτός, έτσι έχει μάθει από την εμπειρία του στην πυγμαχία. Κάπως έτσι βλέπει τον εαυτό του να φτάνει πολύ γρήγορα στην τελική τριάδα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νίκος Μουτσινάς: «Νομίζω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει... αυτό θέλω»

Νίκος Μουτσινάς: Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά της Καβάλας

Share