Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Έστειλα το παιδί μου στο εξωτερικό για να γλιτώσει»

«Έκανα τις δικές μου παραγωγές επειδή δεν μπορούσα να εισχωρήσω στο κύκλωμα»

Εκτός εαυτού ο Στράτος Τζώρτζογλου - «Έστειλα το παιδί μου στο εξωτερικό για να γλιτώσει»
News 24.02.2021 18:42
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και μεταξύ άλλων εξήγησε πως πήρε το παιδί του και πήγε στο εξωτερικό για να γλιτώσει από το «κύκλωμα» και από τη βρωμιά που υπάρχει.

Ο ηθοποιός, λίγες μέρες πριν την είσοδό του στη Φάρμα, φάνηκε να είναι πραγματικά οργισμένος με τα όσα διαδραματίζονται στον χώρο της υποκριτικής.

Το ξέσπασμα του Στράτου Τζώρτζογλου

«Όλο αυτό το παραλήρημα των τελευταίων ημερών που ευτυχώς βγήκε στην επιφάνεια σαν καρκίνος πρέπει να φτάσει μέχρι το κόκκαλο», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε γιατι έστειλε τον γιο του στην Αμερική: «Έφυγα και πήγα στην Αμερική με τον γιο μου διότι δεν ήθελα ο Αλκιβιάδης να περάσει όσα πέρασα εγώ. Μετά το 1995 άρχισα να κάνω δικές μου δουλειές επειδή δεν μπορούσα να εισχωρήσω στο κύκλωμα. Με πολεμούσαν άνθρωποι που με φθονούσαν για την εκπληκτική ευλογία που είχα για δέκα χρόνια χωρίς να γνωρίζω κανέναν και χωρίς να ανήκω σε κάποια κλίκα. Κάποια στιγμή δεν μπορούσα να μπω σε σήριαλ μεγάλου καναλιού επειδή ήμουν στη black list, όχι επειδή είχα κάνει κάτι.

Στράτος Τζώρτζογλου γιος

Πήγα λοιπόν μαζί με τον Αλκιβιάδη για να βιώσω τον πόνο του, τις αγωνίες του γιατί είχε δεχθεί bullying σε καλό σχολείο που πήγαινε. Όταν πήγαμε στην Αμερική μου εξομολογήθηκε ότι ‘’ήταν η μόνη μου παρέα, έτρωγα ξύλο για να ασχολείται κάποιος μαζί μου’’. Όταν τον ρώτησα γιατί δεν μου είχε μιλήσει μου απάντησε "τα παιδιά ήταν πολύ πλούσια, είχαν κάνει κλίκα’’. Τότε είπα πρέπει να σωθεί ο γιος μου».

Ο Τζώρτζογλου με ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα αναφέρθηκε σε αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου και τις καταγγελίες εις βάρος γνωστών ηθοποιών. «Και ξαφνικά βλέπει μια ολόκληρη κοινωνία να κάνει λόγο για νόμους που έχουν παραγραφεί, να λένε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να βγουν αθώοι για καταγγελίες που υπάρχουν εδώ και χρόνια από διαφορετικές μεριές και να μιλάνε για θεωρίες συνομωσίας και κομματικής διαπλοκής. Πρέπει να βγει ο πρωθυπουργός και να αναλάβει την ευθύνη. Στο τέλος θα βγει η αλήθεια».

«Δεν αντέχω όλη αυτή τη βρωμιά»

Ο Στράτος Τζώρτζογλου το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και ξέσπασε για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

«Αν θέλουμε μια κοινωνία πραγματικά υγιή όλο αυτό πρέπει να σταματήσει. Αρκετά προβλήματα έχουμε με τον κορωνοϊό ή με διάφορα άλλα πράγματα να μη βάζουμε κι εμείς αυτό το πράγμα που δεν μπορεί κανείς ούτε να το κατονομάσει. Είναι πολύ μαύρο, για αυτό όσοι ξέρουν είναι χίλιες φορές προτιμότερο να βγουν και να πουν «το ήξερα αλλά δεν μίλαγα για διάφορους λόγους… συγγνώμη και να τα πουν όλα».

Να πάει στην Κυβέρνηση, γιατί στο τέλος θα βγούμε στο δρόμο και θα αποδίδουμε μόνοι Δικαιοσύνη. Τελεία. Δεν αντέχω με αυτή τη βρωμιά άλλο», είπε φανερά εκνευρισμένο. «Κι εγώ είχα κάποιες παρενοχλήσεις αλλά μπορούσα να πω «άντε γεια, είμαι ο Τζώρτζογλου», μπορούν να το κάνουν τα παιδάκια;», είπε και συνέχισε:

«Από μικρός τα βλέπω, είχα συγγενικά πρόσωπα που είχαν υποστεί παρενοχλήσεις. Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης ότι είδε τον φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους χωρίς να ήξερε τι της είχε συμβεί. Μάλιστα λίγες μέρες πριν είχε αναφερθεί ξανά στα περιστατικά βίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στράτος Τζώρτζογλου: «Εγώ, αν είχα κάνει κάτι τέτοιο, πρώτος θα πήγαινα στο γιο μου να το έλεγα»

Στράτος Τζώρτζογλου: «Έχω δεχθεί προτάσεις για όλα τα ριάλιτι που υπάρχουν»

Share