Πέτρος Φιλιππίδης: Επιτέθηκαν στο εξοχικό του στην Κόρινθο

Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους... Υπάρχει φωτογραφία...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Φιλιππίδης: Επιτέθηκαν στο εξοχικό του στην Κόρινθο

Όπως αναφέρει η Espresso, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη στους τοίχους του σπιτιού του, δείχνοντας την οργή τους για τα όσα φέρεται να έχει πράξει.

Μάλιστα τα συνθήματα καλύφθηκαν με μαύρη μπογιά άμεσα, ώστε να μην είναι εμφανή στους περαστικούς. Όπως αναφέρει η Espresso, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής το θέμα της εξοχικής κατοικίας του ηθοποιού απασχολεί ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής, καθώς κάποιοι εξ αυτών είχαν εργαστεί εκεί, όμως μετά τα όσα έγιναν γνωστά ο ηθοποιός σταμάτησε να πηγαίνει εκεί και «πάγωσαν» και οι εργασίες στο εξοχικό.

Φωτογραφία από το εξοχικό σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Κόρινθο

Πέτρος Φιλιππίδης κόρινθος σπίτι

Να σημειώσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης αντικαταστάθηκε από επίσης γνωστό ηθοποιό στην σειρά "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" όπου και πρωταγωνιστούσε.

Δραματική σχολή είχε διώξει Λιγνάδη - Φιλιππίδη μετά από καταγγελίες σπουδαστών

Όπως αποκάλυψε η Real, τον Πέτρο Φιλιππίδη, πριν από 7 χρόνια γνωστή δραματική σχολή τον είχε διώξει, μετά από καταγγελίες σπουδαστών στην διεύθυνση, για ανάγωγες συμπεριφορές και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη εκδιώχθηκε από την ίδια σχολή όπου δίδασκε, έπειτα από διαμαρτυρία ότι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων έκανε συζητήσεις «που αφορούσαν σεξουαλικές αναζητήσεις και εμπειρίες».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε εκδηλώσει κακή και απαξιωτική συμπεριφορά εναντίον πολλών σπουδαστών, που έφταναν σε σημείο να διαμαρτυρηθούν εντονότατα στη διεύθυνση της σχολής, η οποία εν τέλει αποφάσισε να του δείξει την πόρτα της εξόδου, γράφει το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Μάλιστα, ακούγεται πως σε μια από τις συχνές «εκρήξεις» του γνωστού ηθοποιού, μπροστά σε όλη την τάξη, προσέβαλε έναν μαθητή λέγοντάς του: «Εσύ, αγοράκι μου, Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα γίνεις ποτέ».

Ο σπουδαστής απευθύνθηκε κλαίγοντας στη διεύθυνση της σχολής και εκείνη πήρε την απόφαση να λήξει η συνεργασία τους, αφού ανάλογα παράπονα είχαν διατυπωθεί αρκετές φορές, όπως γράφει η Real.