Τάσος Χαλκιάς σε Μαρκουλάκη: «Ανταποκρίσου στη πρόταση του Σπύρου Μπιμπίλα και μιλήστε»

Έκανε έκκληση στην ηθοποιό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τάσος Χαλκιάς σε Μαρκουλάκη: «Ανταποκρίσου στη πρόταση του Σπύρου Μπιμπίλα και μιλήστε»

Ο Τάσος Χαλκιάς με μια ανάρτηση του στα Social Media, απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και του έκανε έκκληση να μιλήσει με τον Σπύρο Μπιμπίλα, πρόεδρο του ΣΕΗ ώστε να λύσουν την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί.

Ο Κωνσυταντίνος Μαρκουλάκης με επιστολή του στο ΣΕΗ, έθεσε τα παράπονα του σχετικά με «στοχοποίηση» που του έκαναν για συγκάλυψη σε απεχθή εγκλήματα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας με την σειρά του κάλεσε τον ηθοποιό να συνομιλήσουν και ο Τάσος Χαλκιάς με μια ανάρτηση του προέτρεψε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να το κάνει.

Η ανάρτηση του Τάσου Χαλκιά

«Φίλοι κι αγαπημένοι συνάδελφοι μου, επιθυμώ να σάς απευθυνθώ με αγάπη κι έγνοια!! Για το σπίτι μας, την οικογένεια μας, που δεν είναι άλλη, από το Θ Ε Α Τ Ρ Ο ! ! ! ! ! αλλά και για τη δουλειά μας, το επάγγελμά μας, πού δεν είναι άλλο, από το Ιστορικό Σωματείο μας! ! ! ! ! Ζούμε άσχημες καταστάσεις απίστευτα γεγονότα τον τελευταίο καιρό!!! Και επιβάλλεται όσο ποτέ άλλοτε να είμαστε ενωμένοι, σφιχταγκαλιασμένοι!!

Με έναν και μοναδικό σκοπό, “Την των τοιούτων παθημάτων κάθαρση”. Εμείς, έχουμε πολλές φορές επικοινωνήσει, έχουμε συνεννοηθεί, συμφωνήσει σε πολλά ζητήματά μας, σε πολλές διαφορές μας, πολλές φορές στο παρελθόν! Και πάνω στη Σκηνή αλλά και σε πολλούς προβληματισμούς πού κατά καιρούς τάραξαν τις μεταξύ μας σχέσεις! Ακόμη και παράτυπα ακόμη και ανορθόδοξα με αταίριαστες φιλονικίες πολλές φορές!

Όμως τα βρήκαμε και πήγαμε παρακάτω στο μονοπάτι, αλλά και πιο ψηλά τον πήχη! Γιατί δεν είμαστε άνθρωποι τυπικοί αλλά ουσιαστικοί! Παρορμητικοί “τρελοί” Καλλιτέχνες! Οι τύποι και τα πρωτόκολλα είναι για τους πολιτικούς τούς τραπεζίτες του δικαστές! Εμείς είμαστε Καλλιτέχνες , κρατάμε την ουσία κι ονειρευόμαστε!

Γι’ αυτό Κωνσταντίνε μου αν μου επιτρέπεις, ανταποκρίσου στην πρόσκληση τού Σπύρου! ! πήγαινε κοντά του να συζητήσετε, είναι απολύτως βέβαιο ότι κάτι καλό θα βγει… Πριν καλά καλά βγει η ανακοίνωση τους παραδέχθηκαν τα «φάουλ» πού πιθανόν να περιείχε!?! όμως όχι πρόθεση όχι σκόπιμη στοχοποίηση πιστεύω!

Πήγαινε Κωνσταντίνε σε παρακαλώ, το επιβάλει ή στιγμή και ή σοβαρότητα της! Μάριε μου αγαπημένε παρότρυνε τον κι εσύ! Ας απλώσουμε τα χέρια, είναι ή στιγμή, ή ιστορική στιγμή μας!»

τάσος χαλκιάς για κωνσταντίνο μαρκουλάκη

Μέλος του ΣΕΗ: «Συστήνω στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη ψυχραιμία»

Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και απευθύνθηκε στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την ανοιχτή επιστολή που έστειλε στο σωματείο.

«Έχω να συστήσω στον συνάδελφό μου τον Κωνσταντίνο ψυχραιμία. Όπως όλοι ξέρουμε το ΣΕΗ είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται τα 5.000 μέλη του. Αν θέλει ο Κωνσταντίνος, αν πιστεύει ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο Σωματείο να το συζητήσουμε.

Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά, παρόλα αυτά, αν θέλει να το κάνουμε έτσι, ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωσή μας. Έχουμε διοικητικό συμβούλιο σήμερα το απόγευμα θα απαντήσουμε. Αλλά συνιστώ ψυχραιμία», είπε αρχικά ο κ. Ζαχαρέας και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε καμία τέτοια πρόθεση, να μπει στο κάδρο. Ο καθένας αυτά που συμβαίνουν τα μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα. Εμείς δεν είχαμε καμία πρόθεση να θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Δεν θα το αφήσουμε έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο. Η πόρτα του σωματείου είναι ανοιχτή και μπορεί να έρθει να τα συζητήσουμε. Το ΣΕΗ είναι θεσμικό όργανο».