Δύο νεκροί σε κόντρα με μηχανές - Γνωστός Youtuber το ένα θύμα

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δύο νεκροί σε κόντρα με μηχανές - Γνωστός Youtuber το ένα θύμα

Σε τροχαίο ατύχημα έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Τετάρτης δύο άντρες ηλικίας 25 και 30 ετών και ο ένας εκ των οποίων ήταν γνωστός Έλληνας Youtuber.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βάιου Σύρρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιφερειακή οδό του Αιγάλεω, όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν κομματιασμένες τις μηχανές των δύο νεαρών.

Οι δύο νεαροί, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, είχαν σχεδιάσει να καταγράψουν στην κάμερα κάτι εντελώς παράτολμο. Να περάσουν με ταχύτητα ο ένας δίπλα από τον άλλο, πηγαίνοντας αντίθετα. Δυστυχώς όμως οι δύο μηχανές, αντί να περάσουν δίπλα - δίπλα, συγκρούστηκαν μετωπικά και έγιναν χίλια κομμάτια.

Οι δύο νεαροί σκοτώθηκαν ακαριαία. Ο ένας από τους αδικοχαμένους νεαρούς με το ψευδώνυμο Rigo, είναι γνωστός μηχανόβιος youtuber και μάλιστα φαίνεται ότι κατέγραφε με κάμερα τη μοιραία κόντρα. Τροχαίο είχε πρόσφατα και γνωστός ηθοποιός.

Σέρρες: Δυστύχημα με ένα νεκρό - Σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο της ΕΛΛΑΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας οδηγός ΙΧ, το μεσημέρι της Κυριακής, στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα, στη διασταύρωση Στρυμονοχωρίου, στις Σέρρες.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 14:00 σήμερα το μεσημέρι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, υπηρεσιακό λεωφορείο μεταφοράς προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο επέβαιναν επτά άτομα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε ο άτυχος 66χρονος που έχασε τη ζωή του.

Από το τροχαίο δυστύχημα, τραυματίστηκαν και τρεις από τους επιβαίνοντες αστυνομικούς στο υπηρεσιακό λεωφορείο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με ελαφρά τραύματα.