Παναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»

«Ένιωθα ντροπή»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παναγιώτα Βλαντή: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ο άνθρωπος που παρενόχλησε τις Μπότση και Λάμπρη»

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που παρενόχλησε και την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των καταγγελιών και εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό που σιγά σιγά όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν το κουράγιο να μιλήσουν.

Έτσι ξεκίνησε να περιγράφει και τη δική της ιστορία η οποία αφορά τον ίδιο ηθοποιό και σκηνοθέτη που εμπλέκεται στην υπόθεση της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη.

Η εξομολόγηση της Παναγιώτας Βλαντή

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου.

Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι.

Παναγιώτα Βλαντή παρενόχληση

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες.

Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή», είπε αρχικά.

Σχετικά με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ξεκάθαρη. «Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, οι περισσότεροι, έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακούσει και για άλλα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου».

«Έχω σκεφτεί και να υιοθετήσω ένα παιδάκι»

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Roomies” και μέσα σε όλα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Η δημοφιλής ηθοποιός που έκανε και μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της είπε χαρακτηριστικά: “Το αν θα κάνεις οικογένεια στο ορίζει και ο σύντροφός σου. Εγώ ήθελα αλλά δεν είχα αυτό το άγχος “αχ να το κάνω”. Ήθελα πάντα να έρθει εκείνος που θα με κάνει να πω “ναι, θέλω πολύ”. Έχει έρθει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου.

Παναγιώτα Βλαντή υιοθεσία

Υπάρχει περίπτωση να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Έχω σκεφτεί και να υιοθετήσω ένα παιδάκι. Μπορεί να το έκανα. Ποιος μεγαλώνει ένα παιδί έχει σημασία και πώς το μεγαλώνει.

Είμαι ρομαντική στη σχέση μου αλλά δεν ζηλεύω. Στενοχωριέμαι πολύ όταν πέσει κάτι στην αντίληψή μου αλλά από σεβασμό στον άλλον δεν μπορώ να του κάνω σκηνή”, κατέληξε η Παναγιώτα Βλαντή.