Λιάγκας σε Σκορδά: «Έχω μάθει ντραμς, εκεί "έπνιξα" τον χωρισμό μας»

Έμεινε με την ατάκα η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λιάγκας σε Σκορδά: «Έχω μάθει ντραμς, εκεί

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό τον ηθοποιό Γιάννη Βασιλώτο, ο οποίος μίλησε για την καριέρα του στη μουσική. Εκείνη τη στιγμή λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά πως από τότε που χωρίσανε, έμαθε ντραμς.

Οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται χώρια εδώ και κάποια χρόνια ωστόσο με την τηλεοπτική τους «επανασύνδεση» έδειξαν πως έχουν άριστες σχέσεις και πως μπορούν να συνεργαστούν πολύ καλά, κάτι που άλλωστε αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει καθημερινά το Πρωινό.

Ενώ ο Γιώργος Λιάγκας κρυφογελούσε, η Φαίη Σκορδά τον χτύπησε με τα χαρτιά της. Ο Γιάννης Βασιλώττος ρώτησε απορημένος: «Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει…».

Η συνέχεια ήταν απλά φοβερή, καθώς ο Γιώργος είπε γελώντας στην Φαίη: «Από τότε που χωρίσαμε έχω μάθει ντραμς, δεν σε είχα ενημερώσει. Εκεί έπνιξα τον χωρισμό, στη ντραμς»!

Η επική ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στη Φαίη Σκορδά

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Γιώργος Λιάγκας για Σαλαγκούδη: «Μια χαρά, θα βρει και δουλειά εδώ στην Ελλάδα»

Ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή Πρωινό για την αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor 4, και εξήγησε πως όλα έγιναν μια χαρά αφού σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στην Ελλάδα και θα βρει και δουλειά.

Ο παρουσιαστής από την πρώτη στιγμή εξήγησε πως η Ανθή Σαλαγκούδη είναι φίλη του και γι' αυτό το λόγο δεν έκανε αρνητικά σχόλια για εκείνη ενώ θεωρούσε άδικα τα όσα λέγονταν.

Σήμερα λοιπόν στην εκπομπή, αφού προβλήθηκε το βίντεο της αποχώρησης, η οποία όπως μάθαμε γυρίστηκε δύο φορές αφού οι παίκτες τσακώθηκαν μεταξύ τους, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να πάρει θέση και να μιλήσει για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Γιώργος Λιάγκας Σαλαγκούδη

«Παιδιά έφυγε μια χαρά, θα βρει και δουλειά εδώ τώρα στην Ελλάδα, θα πάει να την υποδεχτεί και η επιτροπή της υποδοχής», ανέφερε. Η Φαίη Σκορδά κάπως σάστισε ωστόσο με τα λόγια του αυτά και του απάντησε μεταξύ αστείου και σοβαρού: «Όταν λες εδώ, τι εννοείς;».