Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στεναχωριέμαι με τα δημοσιεύματα για το Bachelor»

«Μπορεί να αγχωθώ για τα νούμερα του Battle of Couples»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Βασιλάκος: «Στεναχωριέμαι με τα δημοσιεύματα για το Bachelor»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποψινή πρεμιέρα του Battle of Couples καθώς και στα δημοσιεύματα που σχολιάζουν αρνητικά το The Bachelor.

Ο ίδιος εξήγησε πως έχει ένα μικρό άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης του Battle of Couples και εξήγησε πως δεν έχει καμία σχέση με το Survivor αφού τα ζευγάρια δε θα αγωνίζονται για την επιβίωσή τους.

Μάλιστα, στο τέλος είπε πως είναι ακόμα ζευγάρι με την Νικολέττα Τσομπανίδου και πως απόψε δε θα μπορέσουν να δουν μαζί την πρεμιέρα του Battle of Couples αφού εκείνος θα έχει γύρισμα.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου για το Battle of Couples και το Bachelor

«Εννοείται πως είπα αμέσως ναι στην πρόταση του Alpha. Δεν το περίμενα. Είμαι εδώ να αποδείξω ότι μπορώ να σταθώ σε αυτό το project. Μπορεί να αγχώνομαι λίγο για τα νούμερα, αλλά δεν θα ξυπνήσω το πρωί να τα κοιτάξω. Νομίζω ότι είναι το άγχος το δημιουργικό. Είναι τελείως διαφορετικά projects με το Battle of the Couples με το Survivor. Οι δοκιμασίες είναι τελείως διαφορετικές και τα ζευγάρια δεν μάχονται για την επιβίωσή τους», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ριάλιτι.

Παναγιώτης Βασιλάκος Battle of Couples

Για το «The Bachelor» και τα αρνητικά σχόλια, ο Παναγιώτης Βασιλάκος τόνισε: «Μπορεί να στεναχωρηθώ για δημοσιεύματα γιατί δεν με γνωρίζουν αλλά με δυναμώνουν. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι για μένα ας γράψουν ό,τι θέλουν αλλά δεν είναι πολύ όμορφο να πιάνεις στο στόμα σου τους γονείς. Παρόλα αυτά οι γονείς μου το διαχειρίστηκαν με περισσότερο χιούμορ από ό,τι εγώ και ειδικά η μητέρα μου».

Οι μέρες και οι ώρες προβολής του Battle of Couples

Tο ριάλιτι θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 11 το βράδυ και Παρασκευή στις 10 το βράδυ.

Battle of Couples Παναγιώτης Βασιλάκος

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπή του Alpha, το σκηνικό του “Battle of the Couples” εκτείνεται σε πάνω από 1.500 μέτρα, για την κατασκευή του εργάστηκαν πάνω από 120 άτομα, ενώ μεταφέρθηκαν 200 τόνοι άμμου για τις ανάγκες της αρένας.