Φίλιππος Δεσύλλας για Λιγνάδη: «Αυτοί που βρίζουν το “τέρας” να σκεφτούν ότι ήταν οι ίδιοι που τον συνεχάρησαν»

Τα «καρφιά» του γνωστού συγγραφέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φίλιππος Δεσύλλας για Λιγνάδη: «Αυτοί που βρίζουν το “τέρας” να σκεφτούν ότι ήταν οι ίδιοι που τον συνεχάρησαν»

Ο Φίλιππος Δεσύλλας μίλησε στο Happy Day και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο κύμα καταγγελιών για βιασμό και κακοποίηση εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο καταξιωμένος συγγραφέας τηλεοπτικών σειρών δήλωσε χαρακτηριστικά: “Στην περίπτωση του κ. Λιγνάδη, τον οποίο ξέρω πολλά χρόνια προσωπικά, είχαν ακουστεί κάποια πράγματα θολά και αόριστα. Έλεγα ένα τυπικό γεια, δεν έτρεχα στις παραστάσεις του. Αν τύχαινε να τον δω τυπικά θα του έλεγα ένα γεια.

Μέσα μου αισθάνομαι ότι όλοι αυτοί που βγαίνουν τώρα και κατηγορούν και βρίζουν, το “τέρας”, να σκεφτούν ότι ήταν οι ίδιοι που τον συνεχάρησαν για τις παραστάσεις του. Ήταν δίπλα του, όταν είχε την εξουσία που είχε. Έτρεχαν για δουλίτσα και τώρα ξαφνικά έγιναν οι χειρότεροι εναντίον του…” κατέληξε ο Φίλιππος Δεσύλλας για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να επικαλεστεί πως βρισκόταν σε άλλα μέρη το διάστημα που τον κατηγορούν.

Φίλιππος Δεσύλλας για λιγνάδη

Ολόκληρο το υπόμνημα του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια

«Αθώος» δηλώνει ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης στο πολυσέλιδο απολογητικό του υπόμνημα το οποίο κατέθεσε στην ανακρίτρια.

Η προσαγωγή έγινε νωρίτερα γιατί ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας ζήτησε να γίνει αυτοπρόσωπη παρουσία του κατηγορούμενου στο συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Το βούλευμα που θα κρίνει την αίτηση ακυρότητας αναμένεται να βγει μέχρι και το μεσημέρι που έχει προγραμματιστεί η απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη, δηλαδή στις 2.30 το μεσημέρι, ενώ από τη μεριά του, ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη τόνισε πως το μόνο που θέλει είναι να λάμψει η δικαιοσύνη.

Λιγνάδης υπόμνημα

Λιγνάδης απολογία

Λιγνάδης ανακρίτρια

Λιγνάδης Κούγιας

Λιγνάδης κατάθεση

Λιγνάδης αθώος

Λιγνάδης 7

Λιγνάδης 8

Λιγνάδης 9

Λιγνάδης 10

Λιγνάδης 11

Λιγνάδης 12

Λιγνάδης 13

Λιγνάδης 14

Λιγνάδης 15

Λιγνάδης 16

Λιγνάδης 17

Λιγνάδης 18

Λιγνάδης 19

Λιγνάδης 20

Λιγνάδης 21

Λιγνάδης 22

Λιγνάδης 23

Λιγνάδης 24

Λιγνάδης 25

Λιγνάδης 26

Λιγνάδης 27