Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί»

Το «καρφί» της για τους ισχυρισμούς του ηθοποιού

Δώρα Χρυσικού για Λιγνάδη: «Έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί»
News 25.02.2021 19:49
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Δώρα Χρυσικού προχώρησε σε μια ανάρτηση «καρφί» αναφορικά με τον ισχυρισμό του Δημήτρη Λιγνάδη για τις διακοπές του το 2015 στην Ιθάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης επικαλέστηκε πως το διάστηκε που φέρεται να έγινε ο ένας βιασμός που κατηγορείται, ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη.

Αναφερόμενη σε αυτό, η Δώρα Χρυσικού τον «άδειασε» αποκαλύπτοντας πως έχει στοιχεία που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς.

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: “Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί”.

Δώρα Χρυσικού για δημήτρη λιγνάδη

Δημήτρης Λιγνάδης: Φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Ιθάκη σε ημερομηνίες που κατηγορείται για βιασμό

Η εκπομπή T-Live παρουσίασε μερικές φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τον Δημήτρη Λιγνάδη σε ένα ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει για διακοπές στην Ιθάκη, οι οποίες μάλιστα τραβήχτηκαν σε ημερομηνίες για τις οποίες κατηγορείται για βιασμό.

Ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε πως ο εντολέας του τον καιρό για τον οποίο κατηγορείται για βιασμό, βρισκόταν διακοπές στο νησί του Ιονίου, και μάλιστα μαζί με την Ελένη Κούρκουλα και τον σύζυγό της.

Δημήτρης Λιγνάδης Ιθάκη

Οι φωτογραφίες που παρουσίασε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, είναι τραβηγμένες από κινητό και έχουν πάνω ημερομηνία και ώρα. Υπάρχει μια φωτογραφία από τις 6 και τις 11 Αυγούστου, αλλά και από άλλες ημερομηνίες

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δώρα Χρυσικού: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα»

Γρηγοριάδης - Χρυσικού κατά της Μενδώνη: «Θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί»

Share