Νικόλ Τσομπανίδου: Η ανάρτησή της λίγο πριν την πρεμιέρα του Βασιλάκου με το Battle of Couples

"Καλή επιτυχία MY MAN"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικόλ Τσομπανίδου: Η ανάρτησή της λίγο πριν την πρεμιέρα του Βασιλάκου με το Battle of Couples

Το βράδυ της Πέμπτης παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του Battle of Couples στον ALPHA, με παρουσιαστή τον Παναγιώτη Βασιλάκο και όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατον η σύντροφός του, Νικόλ Τσομπανίδου, αν και χιλιόμετρα μακριά να μην του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Η ανάρτηση της Νικόλ για την πρεμιέρα του Battle of Couples με τον Βασιλάκο

"Καλή επιτυχία my man", έγραψε θέλοντας να είναι απλή, λιτή και απέριττη.

Νικόλ Τσομπανίδου Βασιλάκος Battle of couples

Η τελευταία κοινή εμφάνιση Νικόλ - Βασιλάκου

Κόντρα σε όλους όσοι υποστήριζαν πως ο έρωτάς τους θα είχε ημερομηνία λήξης και πως μετά το τέλος του Bachelor θα ακολουθούσαν χωριστούς δρόμους, με όσο πιο σιωπηλό τρόπο γίνεται, εκείνοι βρίσκονται στα καλύτερά τους. Έναν μήνα μετά το τέλος του reality που τους έφερε κοντά, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια της καρδιάς του, Νικολέττα Τσομπανίδου, βρέθηκαν σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αθήνας για να κάνουν μερικές αγορές μετά το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων.

Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η τρυφερότητα που έδειχναν ο ένας στον άλλον και φαίνεται στα αποκλειστικά στιγμιότυπα που εξασφάλισε το YOU, καθώς ο Παναγιώτης δεν αφήνει τη Νικολέττα από τα μάτια του, ενώ, ως σωστός gentleman, την έσφιγγε στην αγκαλιά του για να την προστατέψει από το χειμωνιάτικο κρύο. Αυτές τις μέρες αξιοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τον κοινό χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους, με την επίσκεψη της Νικολέττας στην Αθήνα, η οποία και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το νέο τηλεοπτικό βήμα του αγαπημένου της στον Alpha, στο Battle of the Couples...

Τσομπανίδου Βασιλάκος The bachelor περιοδικό You

Παναγιώτης Βασιλάκο και Νικολέττα Τσομπανίδου