Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Από εκεί που είχα 10 εκατ. και σπίτι δεν είχα ευρώ»

Η εξομολόγησή του για την οικονομική του καταστροφή

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Από εκεί που είχα 10 εκατ. και σπίτι δεν είχα ευρώ»
News 26.02.2021 09:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk και μεταξύ άλλων δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για την οικονομική καταστροφή που βίωσε πριν από μερικά χρόνια.

Ο παρουσιαστής μίλησε και για την απώλεια του αδερφού του χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, ενώ όσον αφορά τα οικονομικά του δε δίστασε να αποκαλύψει πως έχασε την περιουσία του εντελώς ξαφνικά.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την οικονομική του καταστροφή

«Από εκεί που είχα 10 εκατ. και σπίτι δεν είχα ευρώ. Τα τελευταία 4-5 χρόνια με έτρεφε κανονικά ο αδερφός μου. Μου έδιναν τα πνευματικά δικαιώματα και μου τα έπαιρνε η τράπεζα. Ότι έπαιρνα κατασχόταν. Ήρθε ο αδερφός μου με τη γυναίκα του, μου είπε δεν θα πεθάνουμε, όσο έχω χρήματα, αυτό που θα έκανες κι εσύ θα το κάνω κι εγώ.

Τον πρώτο μήνα μου έδωσε 2.500 ευρώ. Το 2.500 μειώθηκε, κάποια στιγμή και με την αρρώστια του και με την κρίση έφτασε να είναι ο βασικός, μετά τα 500 ευρώ. Τον Ιούνιο μου είπε “δεν έχω τίποτα”. Του είπα “μην ασχολείσαι”. Έμεινα όλο εκείνο το διάστημα χωρίς ευρώ.

Είχα αρκετό καιρό που ζω με τα ελάχιστα. Ευχαριστήθηκα πράγματα περισσότερα από όταν είχα λεφτά. Μπορεί να μην μπόρεσα να κάνω αγορές, ή να μην είχα κινητό. Έπαθα τίποτα; Δεν έπαθα τίποτα. Ήταν κάποια πράγματα που με πόναγαν, όπως ότι δεν πήγαινα στο νησί μου στη Μήλο.

Ανδρέας Μικρούτσικος Οικονομική καταστροφή

Μπήκα σε μια εταιρεία με στούντιο, έβαλα την υπογραφή μου και άρχισαν οι κατασχέσεις και με πήρε η μπάλα. Μου τα πήραν όλα κι εγώ καθόμουν σαν τον βλάκα. Ο τρόπος μου για να συνεργαστώ και να εξυπηρετήσω… Κάθε μήνα με έπαιρναν 10 και στους 5 έδινα τεράστια ποσά. Έδινα πάντα δανεικά, το 99% ήταν αγύριστα. Δύο άνθρωποι με βρήκαν και ήταν μικρά ποσά.

Αν μετρήσω τα 5 εκατομμύρια που έχω δώσει τα δάχτυλα των χεριών μου θα τα περάσω γρήγορα. Δεν τα ζήτησα ποτέ στα δύσκολα. Υπάρχουν άνθρωποι που μου έχουν φερθεί τόσο δοτικά που δεν θα χαλάσω αυτό το πράγμα επειδή κάποιος μου την έκανε» τόνισε και συνέχισε για το αν υπήρξαν άνθρωποι που θέλησαν να τον βοηθήσουν:

Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν, κλείστηκα στον εαυτό μου. Ποτέ μου δεν έπαθα κατάθλιψη. Δεν ήθελα να το περνάω στον άλλον, το είπα σε 5-6 δικούς μου. Υπήρξαν μερικοί που με πήραν και μου είπαν ό,τι λεφτά θέλω να μου τα δώσουν. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ξεκούδουνος και ήταν μέσα σε αυτούς. Με πήρε δύο φορές επιμένοντας. Υπήρξαν άνθρωποι που ήρθαν και 3-4 φορές και μου χτύπησαν το κουδούνι. Δεν λύγισα από αυτό το πράγμα. O γιος μου ήταν το στήριγμά μου. Αντλούσα δύναμη από αυτόν» εξήγησε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Μια κυρία με τον σύντροφό της είπε στη γυναίκα μου "ο άντρας σας με βίασε"»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποκάλυψε λεπτομερώς, μια γυναίκα μαζί με το σύντροφό της, πήγε στο σπίτι του και είπε στην τότε γυναίκα του, ότι την βίασε.

«Είναι θετικό βήμα ότι ο καθένας λέει την εμπειρία του. Να έχεις το ανάστημα να πεις τι συμβαίνει. Κάποιοι χώροι γαργαλάνε και περισσότερο. Στην ουσία του, δεν πέφτω από τα σύννεφα. Το θέμα είναι να προσπαθήσω με τη γνώση και την εμπειρία που έχω να αξιολογήσω τι γίνεται.

Μπορεί να βγει ο καθένας και να πει: ο Αντρέας με κακοποίησε σεξουαλικά. Έχω φλερτάρει τη μισή Ελλάδα. Όποτε είχα εξουσία, αυτό το σκαλοπάτι δεν το χρησιμοποιούσα με τίποτα. Ποτέ δεν θα έβλεπα μία που εξαρτάται από μένα και να τη φλερτάρω» ανέφερε αρχικά ο Μικρούτσικος, για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο της υποκριτικής.

«Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν, και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, “κοίτα τι χάνω ο κερατάς”. Παράνοια. Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. “Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω;” είπε η γυναίκα μου» εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα παρουσιάσει τη «Στιγμή της αλήθειας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Μικρούτσικου μετά την σύλληψη του - «Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων»

Share