Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Μαρία Κορινθίου:«Ο Χάρης Ρώμας έκανε πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη για το Καφέ της Χαράς»

Μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης της στη πετυχημένη σειρά

Μαρία Κορινθίου:«Ο Χάρης Ρώμας έκανε πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη για το Καφέ της Χαράς»
News 26.02.2021 15:16
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην Φωλιά των Κου Κου για την συμμετοχή της κόρης της Ισμήνης στη σειρά Καφέ της Χαράς και αποκάλυψε πως της έγινε η πρόταση.

«Όμορφο είναι. Υπερηφάνεια και ταυτόχρονα ανυπομονησία και ένα μάγκωμα… Ο Χάρης έκανε την πρόταση κατευθείαν στην Ισμήνη και εκείνη χρειάστηκε ένα καλοκαίρι για να το αποφασίσει. Εμείς της είπαμε τα θετικά και τα αρνητικά αλλά εκείνη αποφάσισε αν θέλει να το κάνει ή όχι.

Για μένα είναι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον. Ό,τι θέλει η καρδούλα της αλλά φυσικά να το σπουδάσει, θέλει πολύ διάβασμα. Είναι καλή μαθήτρια.

Υπήρχε ένα συγκεκριμένο budget που μας το ανακοίνωσαν, δεν διαπραγματευτήκαμε. Είμαι από τις μαμάδες που έχω αγωνία για τις σκηνές. Τη βοηθάω. Κάνουμε πρόβα μαζί με τον πατέρα της. Θα εμφανιστεί σε περίπου ένα μήνα και θα συμμετέχει για πέντε επεισόδια» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Μάλιστα λίγο καιρό πριν, η περήφανη μαμά είχε βρεθεί στα γυρίσματα της σειράς και είχε φωτογραφήσει την μικρή Ισμήνη.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κορινθίου για την συμμετοχή της Ισμήνης στο Καφέ της Χαράς

Μαρία Κορινθίου: «Μου είπαν οι γυναίκες πρέπει να περάσουν από κρεβάτια σκηνοθετών για να πετύχουν»

Το πρωί της Πέμπτης, η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο κύμα καταγγελιών των τελευταίων ημερών.

Η δημοφιλής και καταξιωμένη ηθοποιός δεν δίστασε να ομολογήσει πως υπάρχει ένα συγκεκριμένο όνομα που παρενοχλεί γυναίκες αλλά και να μιλήσει γενικότερα για τις ραγδαίες εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στο θέατρο τα τελευταία 24ωρα.

Η Μαρία Κορινθίου είπε χαρακτηριστικά: «Γενικά, όλα αυτά τα γνώριζα, νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό στον χώρο μας ήξερε αρκετά πράγματα. Τόσα χρόνια το πληρώνω που μιλάω ανοιχτά, πάντα έλεγα χωρίς να ονομάσω ανθρώπους, ότι γίνεται αυτό και ότι υπάρχει μέσα στον χώρο.

Ειδικά για 3 γυναίκες όσα είπαν, επειδή ήμασταν στο καμαρίνι μαζί και είναι φίλες μου, το ήξερα. Ήταν μικρές τότε και το αντιμετωπίζεις διαφορετικά…Δεν είναι εύκολο να μιλήσουν, έχουν οικογένειες από πίσω…».

Αναφορικά με τη δική της περιπέτεια, η Μαρία δήλωσε: «Όταν ήρθα από Αμερική, που δεν ήξερα και κανέναν, μου είπαν ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να περάσουν από συγκεκριμένα κρεβάτια σκηνοθετών, αλλιώς δεν θα κάνουν τίποτα. Μου το είπαν άνθρωποι που υποτίθεται ήταν του χώρου, αλλά στην πορεία δεν ήταν.

Το έκαναν για να εκμεταλλεύονται τα κορίτσια. Εγώ δέχτηκα ένα τύπου φλερτ, αλλά όχι σε τέτοιο σημείο. Μου είπε, άκου να δεις κοριτσάκι μου, αν δεν έρθεις, δεν θα κάνεις τίποτα στη ζωή σου και του είπα θα το δούμε».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Κορινθιού: Η «εκρηκτική» της εμφάνιση με μαγιό - Χωρίς φίλτρα

Φωτογραφίες της Μαρίας Κορινθίου χωρίς φίλτρα - Πανικός στο Instagram

Share