Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μπαμπινιώτης: «Θα υποβάλουμε αίτημα να καταθέσουν οι 285 απόφοιτοι του Αρσακείου»

H απάντηση του στις καταγγελίες

Μπαμπινιώτης: «Θα υποβάλουμε αίτημα να καταθέσουν οι 285 απόφοιτοι του Αρσακείου»
News 26.02.2021 15:35
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης με μια επίσημη επιστολή του δήλωσε πως οι 285 απόφοιτοι του Αρσακείου θα χρειαστεί να καταθέσουν για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, ύστερα από την επιστολή που έστειλαν στην Φιλοεκπαιδευτική Εταιρία.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του Μπαμπινιώτη

«Περιήλθε εις γνώση μου ανακοίνωση αποφοίτων των Αρσακείων, η οποία δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό τόπο «in.gr».

Έχω ήδη συγκαλέσει ΔΣ της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, για αύριο, Παρασκευή 26 Φεβρουαριου 2021.
Η εισήγησή μου στο ΔΣ θα ειναι σαφής και κατηγορηματική: Θα υποβάλουμε αυθημερόν στην Εισαγγελία Αθηνών αίτημα να κληθούν ένας προς έναν οι 285 υπογράφοντες, των οποίων τα ονόματα, όπως δηλώνεται, είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας «in.gr» και να συγκεκριμενοποιήσουν όσα δηλώνουν ότι γνωρίζουν, ώστε να ερευνηθούν εις βάθος μία προς μία οι καταγγελίες τους.

Η Φιλεκπαιδευτικη Εταιρεία θα συνδράμει τις μόνες αρμόδιες αρχές σε ό,τι τής ζητηθεί και θα είναι αρωγός στο έργο της Eισαγγελίας, όταν και εάν οι αόριστες και γενικόλογες αναφορές της επιστολής λάβουν την μορφή συγκεκριμένων και επωνύμων καταγγελιών.
Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία θα πράξει -αυτονοήτως- ό, τι θα έπραττε εξαρχής, εφόσον κάποιος από τους νυν υπογράφοντες τής είχε γνωστοποιήσει -οποτεδήποτε- οιοδήποτε συγκεκριμένο πραγματικό περιστατικό.

Καθηγητής Γ. Μπαμπινιώτης
Πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας»

αρσάκειο μπαμπινιώτης

Σοκαρισμένος και ανήσυχος ο Δημήτρης Λιγνάδης με την είδηση της προφυλάκισης του

Όπως έγινε γνωστό τα ξημερώματα, ο Δημήτρης Λιγνάδης, προφυλακίστηκε και θα μεταφερθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα, στις φυλακές της Τρίπολης, όπου κρατούνται άτομα που έχουν προβεί σε σεξουαλικά εγκλήματα σε ανηλίκους.

Όπως αποκάλυψε, ο δημοσιογράφος Θεοδώρης Πάνου στο T-Live, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, ήταν ανήσυχος και σοκαρισμένος. Ενώ, κατά τη διάρκεια της νύχτας, ζήτησε τέσσερις φορές να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια και τελικά επικοινώνησε δύο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν κοιμήθηκε καλά, ενώ σήμερα το πρωί συγγενικό του πρόσωπο τον επισκέφθηκε για να του δώσει κάποια πράγματα, που είναι απαραίτητα για τις φυλακές της Τρίπολης.

λιγναδης τριπολη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η ανάρτηση Μπιμπίλα για Λιγνάδη: «Σε γνώρισα στα Στρουμφάκια της ΕΡΤ»

Χρανιώτης κατά Κούγια: «Να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, χωρίς να απαξιώνεις τους συνανθρώπους σου»

Share