Μαρία Μπεκατώρου: «Έχασα 11 κιλά, τώρα είμαι πιο ωραία»

Αποκάλυψε το μυστικό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Μπεκατώρου: «Έχασα 11 κιλά, τώρα είμαι πιο ωραία»

Η Μαρία Μπεκατώρου το μεσημέρι της Παρασκευής βρέθηκε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει συνολικά 11 κιλά και πως από τότε, αισθάνεται καλύτερα και πιο άνετα με τον εαυτό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως πριν από μερικούς μήνες πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει αυτή την προσπάθεια μιας και δεν ήταν ικανοποιημένη με το σώμα της.

Όπως είπε δεν στερήθηκε τίποτα αλλά πλέον αισθάνεται περήφανη για την προσπάθεια που έχει κάνει και το αποτέλεσμα της αρέσει πολύ.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Μπεκατώρου για την απώλεια κιλών

«Έχασα 11 κιλά περίπου. Ξεκίνησα λίγο πριν τα Χριστούγεννα και μέχρι τον Ιούνιο. Τελικά τώρα είμαι πιο ωραία και για τα ρούχα και για τη δουλειά μας. Τώρα να πούμε την αλήθεια είμαι πιο ωραία γιατί παλιά υπήρχε ένα θεματάκι. Γενικά μου αρέσει πιο πολύ όπως είμαι τώρα.

Μαρία Μπεκατώρου Πρωινό

Το σκεφτόμουν πολύ καιρό πριν αλλά δεν μπορούσα. Πέρσι το καλοκαίρι που κάπως δεν μου άρεσε το μαγιό και αισθανόμουν λίγο περίεργα με τα βλέμματα στην παραλία, τότε πήρα την απόφαση. Ήταν μία φάση που ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Λέω μου βγάζω το καπέλο που τα κατάφερα γιατί το έκανα μόνη μου. Θα ήθελα δυο τρεις φορές την εβδομάδα να τρώω το γλυκάκι μου. Δεν κάνω στερητική δίαιτα. Δεν τρώω τηγανιτά, ελάχιστα γλυκά, μια φορά. Τώρα τρώω λίγο χαλβά» είπε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τέλος, για την παρουσίαση του Your Face Sounds Familiar All Star, είπε: «Το αγαπάω πάρα πολύ και προχθές που κάναμε το πρώτο μας γύρισμα, εκτός ότι είναι φανταστικό το πρώτο μας γύρισμα, είχαμε όλοι τρελή διάθεση».

«Έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω πονέσει βαθιά αυτές τις ημέρες»

Η Μαρία Μπεκατώρου σχολίασε μέσα από συνέντευξη της τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου, δηλώνοντας πως πλέον υπάρχει φόβος.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε στην εφημερίδα “Real” και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα και θέλησε να αναφέρει την δική της γνώμη.

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε όλοι με ανοιχτό το στόμα αυτά που συμβαίνουν. Μιλώ για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική βία στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχεις παρακολουθήσει το θέμα; Πώς αισθάνεσαι με όλα αυτά που ακούς;

Μαρία Μπεκατωρου για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Και να μην θέλω να το παρακολουθήσω, αυτό δεν γίνεται. Είναι τέτοιος ο βομβαρδισμός αποκαλύψεων, που δεν μπορείς να μην ασχοληθείς. Όμως, με ενδιαφέρει το θέμα ως κοινωνικό φαινόμενο. Θα πω δυο πράγματα για το πώς το βλέπω εγώ όλο αυτό, όπως το λέω και στους φίλους μου. Είναι πολύ σοβαρό θέμα και πιστεύω πως πρέπει να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Αυτό πιστεύω ότι θέλουν και οι άνθρωποι που έκαναν τις καταγγελίες. Για εμένα καλώς έχει ξεκινήσει όλο αυτό, γιατί σπάνε αποστήματα. Ο δρόμος που άνοιξαν οι άνθρωποι που μίλησαν είναι σημαντικός, γιατί πλέον υπάρχει φόβος και όλοι αυτοί που έκαναν αυτό το μεγάλο κακό δεν θα το επαναλάβουν. Έχω κλάψει πάρα πολύ και έχω πονέσει βαθιά με αυτά που ακούω αυτές τις ημέρες.