Γιώργος Τσούλης: «Είχα περάσει νευρική ανορεξία και βρήκα τη λύση στη μαγειρική»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Τσούλης: «Είχα περάσει νευρική ανορεξία και βρήκα τη λύση στη μαγειρική»

Ο Γιώργος Τσούλης μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Pop up για την μάχη που έδωσε με την νευρική ανορεξία αλλά και για το διέξοδο που βρήκε στην μαγειρική.

Αύριο έχω τη χαρά και την τιμή να μιλήσω στο TEDx για βιώματα που έχω περάσει στη ζωή μου. Το θέμα είναι ο καθρέφτης. Επειδή είχα περάσει πιο μικρός νευρική ανορεξία που συνδέεται άρτια με τη μαγειρική. Εγώ βρήκα τη λύση και γι΄ αυτό ασχολήθηκα με την κουζίνα, προκειμένου να μάθω ακόμα περισσότερα για το φαγητό.

Πρέπει να το αγαπάμε το φαγητό. Το παν μέτρον άριστον ισχύει παντού. Το πιο βασικό πράγμα απ’ όλα είναι να αγαπήσουμε όλοι τον εαυτό μας”, ανέφερε ο Γιώργος Τσούλης o οποίος είχε αναφέρει και ένα ακόμη πρόβλημα υγεία που είχε.

γιώργος τσούλης ανορεξία

Γιώργος Τσούλης: Έτρωγε αυτό το πιάτο κάθε βράδυ και έχασε 36 κιλά σε 3 μήνες

Ο Γιώργος Τσούλης ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στη νέα εκπομπή του ALPHA και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο ήταν το μόνο πιάτο που έτρωγε κάθε βράδυ και κατάφερε να χάσει μέσα σε 3 μήνες 36 ολόκληρα κιλά!

Ο γνωστός σεφ, πιο αποκαλυπτικός από ποτέ, μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του. Το μυστικό του για να χάσει τα περιττά κιλά ήταν πολύ απλό και δε δίστασε να το μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό.

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή του Γιώργου Τσούλη πάει πολύ καλά και ήδη υπάρχουν σκέψεις για να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας.

«Είχα φτάσει 110 κιλά, ήταν πολύ δύσκολη η φάση. Λόγω και του επιθέτου μου καταλαβαίνεις τι γινόταν στο σχολείο. Αποφάσισα να κάνω δίαιτα. Δεν ήταν δίαιτα, είχα φτάσει στα όρια της νευρικής ανορεξίας, δεν έτρωγα τίποτα σχεδόν. Σε τρεις μήνες έχασα 36 κιλά.

Είμαι άνθρωπος των άκρων. Ή θα κάνω κάτι πάρα πολύ καλά ή θα το κάνω πολύ χάλια. Με τη βοήθεια γιατρών, με τη βοήθεια της οικογένειάς μου ισορρόπησα…

Έτρωγα μόνο γιαούρτι το βράδυ. Όταν άρχισα να χάνω κιλά και να με προσέχουν τα κορίτσια, είπα… κόψε και το γιαούρτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσούλης.