Lamanif: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την εξαφάνιση

Αινιγματικός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Lamanif: Η πρώτη του ανάρτηση μετά την εξαφάνιση

Ο ράπερ Lamanif είχε απασχολήσει την κοινωνία αφού έπειτα από την δημοσίευση ροζ βίντεο απείλησε πως θα αυτοκτονήσει και έπειτα εξαφανίστηκε.

Ο ράπερ 24ωρα αργότερα βρέθηκε και νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο πριν λίγες ημέρες και επέστρεψε κοντά στους δικούς του ανρθώπους.

Μάλιστα, σήμερα ο Lamanif επέστρεψε στα social media μετά την περιπέτεια με την εξαφάνιση και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram, αφού δημοσίευσε μια φωτογραφία που γράφει: «Loading».

Η ανάρτηση του ράπερ Lamanif

επιστροφή lamanif

Aκολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Ράπερ Lamanif: Η αστυνομία βρίσκεται κοντά στα άτομα που ανέβασαν το ροζ βίντεο

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ράπερ Lamanif, αφού βρέθηκε και πλέον είναι μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους.

Ο ράπερ, την προηγούμενη Δευτέρα, εξαφανίστηκε, αφού βγήκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τις προσωπικές του στιγμές. Επειτα, ξεκίνησε μια επιχείρηση από την αστυνομία και τους γνωστούς του, ώστε να βρεθεί αλλά να αποκαλυφθούν και όσοι κοινοποίησαν το βίντεο.

Ο ράπερ, αφού βρέθηκε, κατέθεσε στην αστυνομία και σήμερα ο δικηγόρος του μίλησε στον Alpha.

«Είναι πολύ καλύτερα, είναι σε μία σταθερή κατάσταση, οι γιατροί ήταν πολύ ικανοποιημένοι. Υπήρχε συνεργασία, η παραμονή του στο νοσοκομείο τον ωφέλησε. Η οικογένειά του και ο ίδιος επέλεξαν για ένα διάστημα τη σιωπή και την απομόνωση. Είναι κάτι το οποίο το χρειάζεται, για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του, γιατί βγήκε μέσα από μια μεγάλη περιπέτεια, και ψυχική και συναισθηματική», δηλώνει στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου η δικηγόρος του.

Σε ψυχιατρική κλινική o 24χρονος ράπερ μετά την κατάθεση στην Αστυνομία

Άσχημα είναι τα νέα για τον ράπερ Lamanif ή κατά κόσμον Λάμπρο Μανιφάβα, καθώς, μετά την πολύωρη κατάθεσή του στην Αστυνομία, η απόφαση ήταν να μεταβεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο Lamanif κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το πού βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούνταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με το thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε, συνοδεία αστυνομικών, σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

Πηγή από το περιβάλλον του νεαρού μουσικού ανέφερε στο thestival ότι ο 24χρονος χρήζει βοηθείας.