Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δημήτρης Άνθης: «Το πώς διαχειρίζομαι τα προφίλ μου στα social media είναι δικός μου λογαριασμός»

Ξέσπασε!

Δημήτρης Άνθης: «Το πώς διαχειρίζομαι τα προφίλ μου στα social media είναι δικός μου λογαριασμός»
News 27.02.2021 17:00
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Δημήτρης Άνθης ξέσπασε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και αναφέρθηκε σε αυτούς που κρίνουν το πως διαχειρίζεται το profile του.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Άνθη

«Το πώς διαχειρίζομαι τα προφίλ μου στα social media είναι δικός μου λογαριασμός και έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω την άποψή μου και να διαφωνώ με κάθε άποψη ή κριτική η οποία με ενοχλεί. Δυστυχώς, τις απόψεις τις εκφράζουν άνθρωποι και όχι ζώα. Τι να κάνουμε τώρα;

Δε ζήτησα τη γνώμη κανενός και ούτε ανέχομαι να αφήνουν υπόνοιες για να δημιουργούν εντυπώσεις. Πάντα ήμουν ενεργός στα social media και ότι έχω βρεθεί σε μία άσχημη κατάσταση τη δεδομένη χρονική περίοδο, δε θα με εμποδίσει να έχω άποψη» έγραψε χαρακτηριστικά ενώ λίγες μέρες πριν ο φερόμενος ως θύτης του δήλωσε πως υπήρχε ερωτική συναίνεση.

ξέσπασε ο δημήτρης άνθης

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Δημήτρης Άνθης: «Όταν βγήκα και μίλησα, κάποιες εκπομπές με αμφισβήτησαν»

Ο Δημήτρης Άνθης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και εξέφρασε το παράπονο του αφού μετά τη δημόσια αποκάλυψη του περί βιασμό, κάποιοι προσπάθησαν να το αμφισβητήσουν.

“Θέλω να διαψεύσω ότι ο Νίκος Σ. απέσυρε τις κατηγορίες του. Δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται. Από την ημέρα που βγήκα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έχω πάρει πολλά μηνύματα αλλά έχω τηρήσει σιγήν ιχθύος γιατί δεν με απασχολεί να μιλήσω.

Όμως κάποιοι προσπάθησαν να αμφισβητήσουν κάποια από αυτά που ήδη έχω πει. Δέχτηκα μια επίθεση. Ο εισαγγελέας έχει ξεκινήσει να ερευνά την υπόθεση και τη Δευτέρα θα πάει εκεί ο δικηγόρος μου. Αν κληθώ θα πάω και εγώ.

Αυτό που με ενόχλησε όλη την εβδομάδα είναι ότι βγήκαν δυο παιδιά και μίλησαν και τους έχουν σεβαστεί όλες οι εκπομπές ενώ όταν βγήκα εγώ κάποιοι προσπάθησαν σε κάποιες εκπομπές να αμφισβητήσουν τα λεγόμενά μου”, ανέφερε ο Δημήτρης Ανθής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μήνυση κατά πασίγνωστου σκηνοθέτη από ηθοποιό για κακοποίηση

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου πριν την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Άνθη

Share