Εβελίνα Παπούλια για Σκορδά: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή έχει κακές προθέσεις ή είναι κακός άνθρωπος»

Αναφέρθηκε στην ένταση που δημιουργήθηκε στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Εβελίνα Παπούλια για Σκορδά: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή έχει κακές προθέσεις ή είναι κακός άνθρωπος»

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και απάντησε για την «κόντρα» που ξέσπασε ανάμεσα στην ίδια και την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά έκοψε τις δηλώσεις της ηθοποιού κάτι που την ενόχλησε πολύ.

Οι δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια για την Φαίη Σκορδά

«Παραποιήθηκαν τα λεγόμενά μου, εγώ δεν μίλησα ποτέ ότι υπάρχει βία στην πειθαρχία. Έγινε μία σύγχυση. Αυτή η σύγχυση δεν ξέρω γιατί έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έγινε εσκεμμένα, γιατί είχα πει 100 χιλιάδες όχι στη συγκεκριμένη εκπομπή (σ.σ. Το Πρωινό), οπότε αναγκάστηκα και βγήκα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπήρχε αυτό το πράγμα».

Στη συνέχεια, η Εβελίνα Παπούλια ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι η κοπέλα αυτή (σ.σ. Φαίη Σκορδά) έχει κακές προθέσεις ή είναι κακός άνθρωπος. Νομίζω ότι κάπως στραβά ερμήνευσε και έπρεπε εγώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Ότι η πειθαρχία δεν έχει καμία σχέση με την βία ή με την ταπείνωση ή όλα αυτά».

«Εξαγριώθηκα γιατί θεωρώ ότι όταν κάποιος βάζει λόγια στο στόμα σου, μετά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Σου δημιουργούν μία κατάσταση γύρω από το όνομά σου, η οποία δεν είναι αληθινή. Σκέψου ότι αυτό ήταν κάτι πάρα πολύ φρέσκο, είχαμε σοκαριστεί όλοι. Πώς μπορείς να πάρεις θέση σε κάτι που έχεις σοκαριστεί. Ήταν η πρώτη στιγμή που έγινε. Και λες τώρα μα τι θέση να πάρω; Δεν ξέρω κάτι, δεν μου έχει πει κανένας κάτι. Τους ξέρω και τους δύο, τους εκτιμώ και τους δύο, οπότε τι να πω;», κατέληξε η Εβελίνα Παπούλια.

εβελίνα παπούλια για φαίη σκορδά

Εβελίνα Παπούλια κατά ΣΕΗ: «Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας»

Η Εβελίνα Παπούλια δήλωσε ανοιχτά την συμπαράσταση της στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη μετά την ανοιχτή επιστολή του ηθοποιού προς το ΣΕΗ για στοχοποίηση του ονόματος του σε συγκάλυψη εγκλημάτων.

«Παρακαλώ πολύ για να μπορούμε να #eimasteoloimazi καλό θα ήταν να τιμούμε αυτό που συνυπογράφουμε. Δεν μπορούμε να αμαυρώνουμε ανθρώπους συναδέλφους μας και υποστηρικτές το #metoo. Αν κάποιος πέσει σε λεκτικό ατόπημα καλό θα είναι πρώτα να σκεφτόμαστε ότι δεν το έκανε από κακή πρόθεση και μετά να επικοινωνούμε κατιδίαν μαζί του. Δεν θεωρώ πρέπον οι συνάνθρωποι- συνάδελφοι μας να ρίχνονται στον τόπο του λιθοβολισμού !

Με αυτόν τον τρόπο δεν φαντάζουμε καλύτεροι από τους θύτες και από τους ανθρώπους που ασκούν λεκτική βία.
Θα παρακαλούσα το ατόπημα του ΣΕΗ να διορθωθεί απέναντι στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη αν θελουμε να ζούμε σε μια δίκαιη κοινωνία με ίσα δικαιώματα και αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Το ΣΕΗ είναι η οικογένεια όλων μας. Πόσο μάλλον ανθρώπων που χρόνια τώρα έχουν δείξει έντονα το αίσθημα της συναδελφικότητας»