Σοφία Μπεκατώρου: Συναντήθηκε με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Η συγκινητική αγκαλιά μετά από την δικαίωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοφία Μπεκατώρου: Συναντήθηκε με τον Σπύρο Μπιμπίλα

Η Σοφία Μπεκατώρου και ο Σπύρος Μπιμπίλας αποτελούν χωρίς αμφιβολία τα πρόσωπα της εποχής που βοήθησαν όσο λίγοι προκειμένου να αναδειχθεί το ελληνικό me too και να μιλήσουν ανοιχτά άνθρωποι που επί χρόνια έκρυβαν τα τραύματά τους.

Από τη μία, η ολυμπιονίκης κατάφερε να συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα όταν τον Ιανουάριο πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά για τον βιασμό που είχε υποστεί από πρόσωπο της ομοσπονδίας της Ιστιοπλοΐας. Μετά την εξομολόγησή της, πολλές ήταν οι αθλήτριες, και όχι μόνο, που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΣΕΗ έχει σταθεί από το πρώτο λεπτό στο πλευρό των ηθοποιών που βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν και έχει κάνει μεγάλη μάχη προκειμένου να μην "θαφτούν" οι υποθέσεις του.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες έχει δεχθεί απίστευτη στήριξη από τους συνεργάτες του, μετά την δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη που τον χαρακτηρίζει μέτριο ηθοποιό.

Η συνάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα με την Σοφία Μπεκατώρου

Οι δυο τους συναντήθηκαν και έδωσαν μία πολύ συγκινητική αγκαλιά μετά τη μάχη τους, η οποία έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά.

Σοφία Μπεκατώρου Σπύρος Μπιμπίλας

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Μη γίνεις κάθαρμα, γίνε Σπύρος Μπιμπίλας»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σοφία Μπεκατώρου θέλησε να εκφράσει την υποστήριξή της στον Σπύρο Μπιμπίλα μετά από τις δηλώσεις που έκανε εις βάρος του ο Δημήτρη Λιγνάδης στην απολογία του.

Η αθλήτρια ήταν αυτή που άνοιξε τον «Ασκό του Αιόλου» με την καταγγελία της για τον παράγοντα και από εκείνη τη στιγμή, παρόλο που η δική της υπόθεση παραγράφηκε, βρίσκεται στο πλευρό των θυμάτων και τα στηρίζει με κάθε πιθανό τρόπο.

Αυτή τη φορά προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων που εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους στον Σπύρο Μπιμπίλα, με μία αποστομωτική ανάρτηση.

Σοφία Μπεκατώρου Σπύρος Μπιμπίλας