Γιώργος Λιανός: "Γύρισα την Παρασκευή από το Survivor γιατί είχαμε γεννητούρια"

"Η μπέμπα θα κάνει υπομονή γιατί θα φύγω ξανά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός:

Όπως σας αποκαλύψαμε νωρίς το πρωί η σύντροφος του Γιώργου Λιανού έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον παρουσιαστή, ενώ αποκάλυψαν μάλιστα και το όνομα που του δώσουν!

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες στην ραδιοφωνική του εκπομπή στο Sfera.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λιανού μετά την γέννηση της κόρης του

"Κάτσε να βγω λίγο έξω γιατί έχω τρία παιδιά που ετοιμάζονται να κάνουν τηλεκπαίδευση κι ένα τέταρτο στην κούνια. Γι' αυτό τον λόγο γύρισα γιατί είχαμε γεννητούρια. Προσπαθούμε να μην έχουμε αυτό το "ήσυχα" στο σπίτι, μην αυτό μην το ένα μην το άλλο γιατί εδώ πέρα είναι άλλα τρία που κάνουν τηλεκπαίδευση, δηλαδή μπάχαλο. Η μπέμπα θα κάνει λίγες ημέρες υπομονή γιατί θα φύγω ξανά.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φτιάξει ένα πραγματάκι και τα συμβούλια που χρωστάω στο Survivor θα τα κάνω από εδώ. Είναι ένα γυρισματάκι που συνδυάζει την ψηφοφορία της Τρίτης και θα πρέπει να περιμένω να γίνει για να το γυρίσω. Μόλις τελειώσει η καραντίνα των 10 ημερών θα φύγω ξανά.", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Ποια είναι η Κωνσταντίνα Καραλέξη

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Λιανός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο περιοδικό YOU και στον Γιώργο Κακόγιαννη και είχε μιλήσει για την σχέση αυτή...

"Είμαι πολύ καλά και μια χαρά στα προσωπικά μου, αν και δεν το πολυσυζητάω. Η Κωνσταντίνα είναι μια ηλιαχτίδα για μένα", είχε δηλώσει.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα στην Σίφνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι πολλά παραπάνω και τον στηρίζει στην καθημερινότητά του, που περιλαμβάνει πρωινό ξύπνημα για την εκπομπή του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο στον Sfera. Φαίνεται, όμως, πως η σχέση τους έχει αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και συνεχίζεται με την ίδια ένταση, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός παραμένει διακριτικός, αφού πάνω απ' όλα βρίσκονται τα τρία παιδιά του: η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος και ο Ιάσονας.

Σύντροφος Γιώργου Λιανού

Λιανός έγκυος η σύντροφό τους

Γιώργος Λιανός Καραλέξη