Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες μέρες στις φυλακές Τρίπολης

Δεν έχει σημειωθεί ακόμη κάποιο δυσάρεστο περιστατικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Λιγνάδης: Οι πρώτες μέρες στις φυλακές Τρίπολης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μεταφέρθηκε την Παρασκευή στις φυλακές της Τρίπολης, καθώς ο ανακριτής και ο εισαγγελέας αποφάσισαν να προφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το πρωί της Δευτέρας, μάλιστα, μίλησε στο Πρωινό ο δημοσιογράφος Γιώργος Ηλιόπουλος από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Τρίπολης, προκειμένου να μεταφέρει πληροφορίες αναφορικά με τις ημέρες του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη στη φυλακή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, η προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη εξελίσσεται ήρεμα και ομαλά και πως σιγά σιγά εγκλιματίζεται.

Λόγω κορωνοϊού, ωστόσο, προαυλίζεται χωριστά από τους κρατούμενους εκτός από τους δυο καθώς βρίσκονται μαζί στον θάλαμο ενώ απαγορεύονται προς το παρόν και τα επισκεπτήρια συγγενών, με εξαίρεση την χορήγηση ειδικής άδειας.

Αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη, δεν έχει σημειωθεί κάποιο δυσάρεστο γεγονός, είναι ήρεμος και έχει μια συχνή επικοινωνία τόσο με τον αδερφό του όσο και με τον συνήγορο του.

Δημήτρης Λιγνάδης πρώτες μέρες στην φυλακή

Νίκος Μαστοράκης: «Με τον Λιγνάδη στην φυλακή, η κοινωνία θα είναι ασφαλέστερη»

Ο Νίκος Μαστοράκης, έκανε μια ανάρτηση στα Social Media η οποία αφορά την απόφαση ο Δημήτρης Λιγνάδης να μπει στη φυλακή, στην οποία το πρώτο βράδυ το πέρασε στην απομόνωση.

«Η κοινωνία θα μας θα είναι ασφαλέστερη. Τα παιδιά μας δεν κινδυνεύουν πια. Παιδόφιλοι, βιαστές, ανώμαλοι θα κρυφτούν στο καβούκι τους. Οι βίαιοι σκηνοθέτες θα γίνουν αρνάκια. Οι αλαζόνες πρωταγωνιστές θα ανεβάσουν τα φερμουάρ για τα καλά. Οι καθηγητές-αρπακτικά σε σχολές και σχολεία θα εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Πατεράδες θα πάψουν να ασελγούν στα ανήλικα παιδιά τους.

Χιλιάδες αρσενικά θα καταλάβουν τι σημαίνει “όχι.” Θα γίνουν σαφέστερες οι διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στο φλερτ και τη σεξουαλική κακοποίηση. Οι ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων θα γίνουν πιο καθαρές. Οι νόμοι θα γίνουν πιο αυστηροί.

Η Μενδώνη θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη.

Ο Τσίπρας θα καταφύγει στον Κουφοντίνα για αντιπολίτευση.

Ο όμορφος κόσμος μας θα είναι πιο ηθικός και θα συνεχίσει να είναι αγγελικά πλασμένος».

νίκος μαστοράκης υπόθεση λιγνάδη