Εκτός αυτού η Χρύσα Ρώπα στον αέρα του Πρωινού - «Την που...σες»

«Ζητώ συγγνώμη από τα κορίτσια. Ζητώ συγγνώμη γιατί εμείς τους στηρίξαμε όλους αυτούς»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός αυτού η Χρύσα Ρώπα στον αέρα του Πρωινού - «Την που...σες»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, η οποία αναφέρθηκε στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και ξέσπασε.

«Περπατώ στον δρόμο και βλέπω έναν κύριο με ένα παιδί και νομίζω ότι ο κύριος κακοποιεί το παιδί. Δεν είμαι σε μια ψύχραιμη κατάσταση, δεν μπορώ να ορίσω το μυαλό μου. Ξέραμε ότι ζούμε σε μια συντηρητική και φοβική κοινωνία. Κουκουλώνει ένα σωρό πράγματα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλάνε;», είπε αρχικά.

«Αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό, εμείς το ζούμε μια ζωή. Εγώ είμαι το προϊόν. Τι θα κάνω αν δεν έχω δουλειά. Αυτά είναι μαγαζάκια, δεν είναι θεατρίνοι. Τι θα πει μεγάλος και μικρός ηθοποιός; Δηλαδή οι άνθρωποι που παίζουν μικρό ρόλο τι είναι; Ατάλαντοι; Αυτοί δεν έχουν θέατρα, έχουν επιχειρήσεις» και αποκάλυψε: «Ένας παραγωγός που έχει όλα τα θέατρα, πριν 5 χρόνια με απέκλεισε με το επιχείρημα «μην την πάρετε αυτή, δεν μαθαίνει λόγια». Μετά από 45 χρόνια».

Χρύσα Ρώπα Πρωινό

Στη συνέχεια, η Χρύσα Ρώπα βγήκε εκτός εαυτού και πέταξε μια ακατάλληλη λέξη στον αέρα της εκπομπής: «Μετά από αυτό έφυγα τρέχοντας στο Παρίσι. Γύρισα μετά από ενάμιση χρόνο να ζητήσω τα εργατικά και μου είπε «τόσο». Του λέω «δεν είναι τόσο» και είχα τα χαρτιά. Την που…σες! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Τελείωσε! Και το λέω εγώ, φαντάσου ένα παιδί που ξεκινάει τώρα. Φαντάσου ένα παιδί που αμφισβητείται».

«Ζητώ συγγνώμη από τα κορίτσια. Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα. Ζητώ συγγνώμη γιατί εμείς τους στηρίξαμε όλους αυτούς. Δεν ήξερα ποτέ τίποτα. Μπροστά μου δεν έτυχε τίποτα. Έχει γίνει σε μένα όμως. Είπα «με προσβάλλει αυτό, γεια σας»! Κανείς δεν με υπερασπίστηκε τότε, κανείς!», εξομολογήθηκε η Χρύσα Ρώπα.

Λίγα λόγια για την Χρύσα Ρώπα και την καριέρα της στην τηλεόραση

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση με την τηλεοπτική σειρά "Αχ! Ελένη" αλλά ο πιο χαρακτηριστικός ρόλος της ήταν στη σειρά "Βαρβαρότητες". Ακολούθησαν επιτυχημένα σίριαλ όπως το "Με δύο μαμάδες" και λίγο αργότερα το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;" όπου χάρισε πολλές στιγμές γέλιου.

Έχει επίσης συμμετάσχει στη σειρά "Επτά θανάσιμες πεθερές", υποδυόμενη τη Θρακιώτισσα πεθερά και την πεθερά στη Χούντα. Μια από τις τελευταίες της δουλειές είναι η συμμετοχή της στο "Η οικογένεια βλάπτει", αφήνοντας ιστορία ως Λαμπρινή.

Το 2017 συμμετέχει στο μουσικό talent show "Star Academy of Greece" από το κανάλι Ε ως καθηγήτρια υποκριτικής των 16 σπουδαστών που θα επιλεγούν.

Το 2020 συμμετείχε στην σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, "Η Τούρτα της Μαμάς", με πρωταγωνιστές την Κ.Κωνσταντίνου και τον Κ.Κόκλα, στο κρατικό κανάλι ΕΡΤ1.