Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Χρύσα Ρώπα σε Σκορδά και Λιάγκα: «Πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε;»

Έντονη αμηχανία στο πλατό

Χρύσα Ρώπα σε Σκορδά και Λιάγκα: «Πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε;»
News 01.03.2021 16:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Δευτέρας, η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και μεταξύ των άλλων η ίδια έκανε μια ερώτηση στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, προκαλώντας έντονη αμηχανία.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου με την ίδια πριν μερικές μέρες να «αδειάζει» τους θύτες ενώ αμέσως μετά ο παρουσιαστής την ρώτησε για την σχέση που έχει τώρα με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Χρύσα Ρώπα σε Σκορδά και Λιάγκα

-Με τον Αλέξανδρο Ρήγα έχεις μια σχέση πολύ έντονη.
-Ναι, πολύ έντονη.
-Πώς γίνεται μία να μισιέστε, μία να αγαπιέστε; Είναι μια σχέση πολύ έντονη με τον Αλέξανδρο ε;
-Ναι. Και;
-Περιέγραψε μας λίγο τη σχέση σας με τον Αλέξανδρο.
-Εσείς πώς είστε μαζί αφού χωρίσατε και διαλύθηκε το σύμπαν
-Γιατί ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Γιατί χωρίσαμε ήπια. Μετά το πρώτο διάστημα που υπάρχει πάντα μια αμηχανία και μια ένταση σε οποιοδήποτε χωρισμό.
-Έτσι είναι οι φιλίες. Υπάρχει μια ένταση, υπάρχει ένας διαπληκτισμός, υπάρχει μια ρήξη, αλλά αν υπάρχει φιλία από κάτω.

Εκτός αυτού η Χρύσα Ρώπα στον αέρα του Πρωινού - «Την που...σες»

«Περπατώ στον δρόμο και βλέπω έναν κύριο με ένα παιδί και νομίζω ότι ο κύριος κακοποιεί το παιδί. Δεν είμαι σε μια ψύχραιμη κατάσταση, δεν μπορώ να ορίσω το μυαλό μου. Ξέραμε ότι ζούμε σε μια συντηρητική και φοβική κοινωνία. Κουκουλώνει ένα σωρό πράγματα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που δεν μιλάνε;», είπε αρχικά.

«Αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό, εμείς το ζούμε μια ζωή. Εγώ είμαι το προϊόν. Τι θα κάνω αν δεν έχω δουλειά. Αυτά είναι μαγαζάκια, δεν είναι θεατρίνοι. Τι θα πει μεγάλος και μικρός ηθοποιός; Δηλαδή οι άνθρωποι που παίζουν μικρό ρόλο τι είναι; Ατάλαντοι; Αυτοί δεν έχουν θέατρα, έχουν επιχειρήσεις» και αποκάλυψε: «Ένας παραγωγός που έχει όλα τα θέατρα, πριν 5 χρόνια με απέκλεισε με το επιχείρημα «μην την πάρετε αυτή, δεν μαθαίνει λόγια». Μετά από 45 χρόνια».

Χρύσα Ρώπα Πρωινό

Στη συνέχεια, η Χρύσα Ρώπα βγήκε εκτός εαυτού και πέταξε μια ακατάλληλη λέξη στον αέρα της εκπομπής: «Μετά από αυτό έφυγα τρέχοντας στο Παρίσι. Γύρισα μετά από ενάμιση χρόνο να ζητήσω τα εργατικά και μου είπε «τόσο». Του λέω «δεν είναι τόσο» και είχα τα χαρτιά. Την που…σες! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Συγγνώμη! Τελείωσε! Και το λέω εγώ, φαντάσου ένα παιδί που ξεκινάει τώρα. Φαντάσου ένα παιδί που αμφισβητείται».

«Ζητώ συγγνώμη από τα κορίτσια. Αν το ήξερα δεν θα πήγαινα. Ζητώ συγγνώμη γιατί εμείς τους στηρίξαμε όλους αυτούς. Δεν ήξερα ποτέ τίποτα. Μπροστά μου δεν έτυχε τίποτα. Έχει γίνει σε μένα όμως. Είπα «με προσβάλλει αυτό, γεια σας»! Κανείς δεν με υπερασπίστηκε τότε, κανείς!», εξομολογήθηκε η Χρύσα Ρώπα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Λύγισε» στον αέρα της ΕΡΤ η Χρύσα Ρώπα - Η συγκινητική κίνηση της προς την Κοντογεώργη

Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα: «Με αυτούς τους ξεφτίλες θέλω να κάνω εμετό και να δώσω μπουνιές»

Share