Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξανά στην Εισαγγελία ο Πασχάλης Τσαρούχας - Νέες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Και είναι πολλές...

Ξανά στην Εισαγγελία ο Πασχάλης Τσαρούχας - Νέες καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης
News 02.03.2021 09:36
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στον Εισαγγελέα θα βρεθεί και πάλι ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας, για να παραδώσει νέες καταγγελίες για υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που θα παραδοθούν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι πολλές, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων.

Ανάμεσα στους φακέλους που αναμένεται να παραδοθούν θα είναι και κάποιοι που αφορούν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πασχάλης Τσαρούχας εισαγγελέας καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Πασχάλης Τσαρούχας: «Θα καταθέσουμε όλους τους φακέλους που μαζέψαμε»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας πρόεδρος του Πειθαρχικού Σωματείου Ηθοποιών προσήλθε λίγο πριν τις 10 το πρωί στα δικαστήρια ώστε να καταθέσει στον εισαγγελέα για τις υποθέσεις σεξουαλικής βίας.

Σε δήλωσή του, μπαίνοντας στα δικαστήρια ανέφερε: «Μας έχει καλέσει ο εισαγγελέας να καταθέσουμε όλους τους φακέλους που έχουμε για προσβολή γεννετήσιας αξιοπρέπειας».

Ο κ. Τσαρούχας αναμένεται να παραδώσει στον Εισαγγελέα κ. Κώστα Σπυρόπουλο ολόκληρο το υλικό που έχει συλλέξει το πειθαρχικό όργανο του Σωματείου Ηθοποιών για περιπτώσεις έκνομων συμπεριφορών από ανθρώπους του θεάτρου σε βάρος συναδέλφων τους ή άλλων προσώπων.

Εκτιμάται ότι οι καταγγελίες που θα παραδοθούν στον εισαγγελικό λειτουργό είναι εκατοντάδες , χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως όλες αφορούν σοβαρά περιστατικά σεξουαλικής βίας που μπορούν να ελεγχθούν ποινικά κυρίως ως προς τους χρόνους παραγραφής αλλά και ως προς την δυνατότητα συλλογής επιπλέον στοιχείων .

Ανάμεσα στις καταγγελίες είναι και αυτές που αφορούν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο έχει αναλάβει να υπερασπιστεί ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πασχάλης Τσαρούχας: «Θα βγουν επίσημες αποφάσεις του ΔΣ για τα τις καταγγελίες»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Όποιος γνωρίζει και δεν μιλά, εγκληματεί»

Share