Καραβάτου - Κατσούλης για Καπουτζίδη: «Ήταν αποστωμοτικός όπως είναι πάντα»

Τα σχόλια μετά την απάντηση του στον Κούγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καραβάτου - Κατσούλης για Καπουτζίδη: «Ήταν αποστωμοτικός όπως είναι πάντα»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, απάντησε στην ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια χθες το βράδυ μέσα από μια συγκλονιστική συνέντευξη στην ΕΡΤ και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη σχολίασαν το γεγονός.

Το στιγμιότυπο προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου με τους παρουσιαστές και τους συνεργάτες να καταχειροκροτούν τον ηθοποιό και σεναριογράφο

«Ο άνθρωπος ήταν αποστωμοτικός όπως είναι πάντα. Είναι αποστωμοτικός γιατί είναι αληθινός, δεν υπάρχει ούτε μαύρο, ούτε άσπρο αυτή είναι η αλήθεια του. Σκεφτόμουν όλη αυτή η διαδρομή που έχει κάνει με τον 90 ετών πατέρα του που κατέληξε σε αυτό τον σταθμό της περηφάνειας, είναι ό,τι ωραιότερο έχει μοιραστεί μαζί μας.

Καραβάτου - Κατσούλης για Καπουτζίδη

Μετά από αυτό δεν έχουμε πολλά να πούμε, μόνο “Μπράβο”. Εγώ αυτό αισθάνομαι βλέποντας τη στάση του Γιώργου όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά σε αυτή την πολύ κρίσιμη περίοδο. Είναι πάντα εγκρατής, εδώ ήταν συγκινημένος», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Το σημαντικό δεν είναι μόνο το ότι είναι αληθινός, αλλά η αλήθεια του εμπεριέχει μια ευγένεια, μια παιδεία και ένα ήθος. Αξίες και αρετές που είναι εντελώς απαραίτητες για μια υγιή κοινωνία. Με φως και αγάπη και αξιοπρέπεια, ούτε με εκδίκηση, ούτε με βία με κανέναν άλλον τρόπο.

Ο τρόπος του Γιώργου δεν μπορεί να παρερμηνευθεί. Την αγάπη μου, την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου», είπε από τη μεριά του ο Κρατερός Κατσούλης.

Όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας.

Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλέινει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».