Αγγελική Λάμπρη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Καπουτζίδη μετά την επίθεση του Κούγια

«Μα τα λες πάντα τόσο υπέροχα!!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική Λάμπρη: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Καπουτζίδη μετά την επίθεση του Κούγια

Η Αγγελική Λάμπρη ήταν μια αυτές που υποστήριξαν δημόσια τον Γιώργο Καπουτζίδη μετά την ανακοίνωση «φωτιά» του Αλέξη Κούγια.

Ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη έστειλε χθες μια επίσημη ανακοίνωση, κάνοντας επίθεση στον Γιώργο Καπουτζίδη και σε μια παρουσιάστρια, επιβεβαιώνοντας πως η Κατερίνα Καινούργια δεν ήταν αυτή που «φωτογράφισε».

Φυσικά, ο γνωστός ηθοποιός δεν άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια και έδωσε την δική του αποστομωτική απάντηση. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί ήταν αυτοί που μετά την απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη, έδειξαν ανοιχτά και δημόσια την υποστηρίξη τους.

Ανάμεσά τους και η Αγγελική Λάμπρη, η οποία είναι και πολύ καλή του φίλη. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Proud of you!!!! Μα τα λες πάντα τόσο υπέροχα!!!! Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!!!!».

Αγγελική Λάμπρη δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Καπουτζίδη

Αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Καπουτζίδη στην επιθετική δήλωση του Αλέξη Κούγια

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια για την ανακοίνωση που έκανε σήμερα το πρωί μέσα από την οποία τον στοχοποιεί.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος είχε σταθεί απέναντι από τον Αλέξη Κούγια με μία πολύ αυστηρή ανάρτηση, λίγο μετά τη δήλωση που είχε κάνει ο ποινικολόγος για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Γιώργος Καπουτζίδης Αλέξης Κούγιας

«Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας.

Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλέινει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».