Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τατιάνα Στεφανίδου: Πήρε θέση για όλα όσα ακούγονται - «Αυτοί που το προκάλεσαν θα λογοδοτήσουν»

Το δημόσιο ξέσπασμα της παρουσιάστριας

Τατιάνα Στεφανίδου: Πήρε θέση για όλα όσα ακούγονται - «Αυτοί που το προκάλεσαν θα λογοδοτήσουν»
News 02.03.2021 13:25
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Τατιάνα Στεφανίδου πήρε δημόσια θέση μέσα από το T-Live με σκοπό να ξεκαθαρίσει όλα όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομα της.

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια προκάλεσε αντιδράσεις αναφορικά με την δήλωση της για τον Δημήτρη Λιγνάδη, κατά την οποία ειπώθηκε πως: «Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές. Η μάσκα κρύβει, το πρόσωπο, ο σκούφος κρύβει τα μαλλιά, το βλέμμα όμως είναι ελεύθερο. Αυτό το βλέμμα είναι ένα βλέμμα που μιλάει. Είναι το βλέμμα του φόβου, της ανησυχίας, της απόγνωσης» και μάλιστα η δήλωση αυτή όχι μόνο προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά προκάλεσε και την αποχώρηση μεγάλων χορηγών της εκπομπής.

Έτσι λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου είπε σήμερα χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα κάτι να πω εγώ εδώ. Το οποίο αφορά σε fake news από πολύ συγκεκριμένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, που αφορούν την εκπομπή. Όσοι με παρακολουθείτε ξέρετε πάρα πολύ καλά πως εδώ και δύο μήνες. Έχουμε ασχοληθεί κατά κόρον παρουσιάζοντας θύματα, καταγγελίες, βγάζοντας υποθέσεις. Ξέρετε λοιπόν πώς ακριβώς έχουμε χειριστεί όλη αυτήν την υπόθεση.

Κάποιοι, παίρνοντας μία συγκεκριμένη φράση μου την οποία αποφάσισαν να παραφράσουν, δηλαδή να κάνουν μια ελεύθερη μεταφορική απόδοση των όσων είπα, σκοπίμως και με δόλο για να με πλήξουν, διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις, που είναι ποινικό αδίκημα.

Οι ψευδείς αυτές ειδήσεις δημιούργησαν ένα κλίμα. Και υπάρχει και κόσμος που μπορεί να μην έχει δει την εκπομπή, μπορεί να έχει δει ένα απόσπασμα με την ελεύθερη ερμηνεία και εκεί δημιουργήθηκε ένα κλίμα, μια διάθεση να πετάξουμε ανθρώπους στην αρένα. Μια ανθρωποφαγία η οποία γίνεται σκόπιμα. Τα fake news είναι επικίνδυνα στα social media. Στο παρελθόν έχω δεχτεί λάσπη από Χρυσαυγίτες. Ακραία στοιχεία χρησιμοποιούν αυτήν την τακτική.

Όσο για αυτό θέλω θα σας πω ότι οι καταγγελίες θα γίνουν εκεί που πρέπει και εναντίον αυτών που πρέπει. Εναντίον αυτών που για συγκεκριμένους λόγους τα ξεκίνησαν και η αλήθεια θα λάμψει. Το Facebook και η Google τα τιμωρούν τα fake news. Είπαμε να μη δώσουμε σημασία στο παραδιαδίκτυο, αλλά συνεχίζει να γίνεται πολύ στοχευμένα και αυτοί που το προκάλεσαν θα λογοδοτήσουν» κατέληξε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου ξέσπασμα

Η Τάνια Τσανακλίδου «άδειασε» την Τατιάνα Στεφανίδου - «Άθλια και σιχαμένη»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τάνια Τσανακλίδου δε δίστασε να «αδειάσει» την Τατιάνα Στεφανίδου για τη στάση που κράτησε στην εκπομπή της, λίγο μετά τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Η Τάνια Τσανακλίδου ανέβασε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο προφίλ της στο Twitter και έγραψε από πάνω: «Άθλια και σιχαμένη».

Τατιάνα Στεφανίδου Τάνια Τσανακλίδου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα καταγγελία από τον Ανδρέα Φυλακτού

Τατιάνα Στεφανίδου: «Πήρα τον Αλέξη Κούγια να μου πει τι εννοεί με το "επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι"»

Share