Ευθύμης Ζησάκης για τον γνωστό ηθοποιό: «Είχε μια απαίσια συμπεριφορά και είχε πει πολλά ψέματα»

Αναφέρθηκε στην άσχημη συνεργασία που είχε μαζί του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευθύμης Ζησάκης για τον γνωστό ηθοποιό: «Είχε μια απαίσια συμπεριφορά και είχε πει πολλά ψέματα»

Το πρωί της Τρίτης, ο Ευθύμης Ζησάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην δική του συνεργασία με τον ηθοποιό που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

Ο γνωστός και σπουδαίος ηθοποιός που βρέθηκε πριν λίγο καιρό θετικός στον κορωνοϊό εξομολογήθηκε παράλληλα και την εμπειρία του με έναν σκηνοθέτη που του ζήτησε να πάει από το σπίτι του για να πάρει το ρόλο.

Ο Ευθύμης Ζησάκης είπε αρχικά: «Η ζωή είναι μια παλέτα χρωμάτων, δεν είδα πολύ μαύρο στη ζωή μου. Προσπαθώ να λέω πάντα την αλήθεια και πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί. Είμαι υπέρμαχος των ανθρώπων που μίλησαν, αλλά έχω και ανάμεικτα συναισθήματα, νιώθω σοκαρισμένος με το βάθος των πραγμάτων. Αν γνώριζε κάποιος για τον Λιγνάδη και δεν μίλησε, θεωρώ πως είναι συνένοχος.

Ευθύμης Ζησάκης για τον γνωστό ηθοποιό

Είναι σοκ όλο αυτό που συμβαίνει με τον Λιγνάδη. Έχω συνεργαστεί με όλους όσους έχουν ακουστεί αυτή την περίοδο, δεν γνώριζα κάτι από όλα αυτά. Υπήρξα θύμα λεκτικής βίας από έναν πολύ γνωστό ηθοποιό, ενός εκ των οποίων έχουν καταγγελθεί. Ήταν στο στόχαστρό του μια συνάδελφος που με βοήθησε σε κάποια στιγμή και ξέσπασε πάνω μου ο σκηνοθέτης».

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Όλοι οι ηθοποιοί έχουμε κάποιους σκηνοθέτες που θεωρούμε παράσημο το να δουλέψουμε μαζί τους. Είναι πολύ λεπτή η γραμμή μέσα στη δουλειά ώστε να καταλάβεις πότε ξεπερνά κάποιος τα όρια. Μου έχει τύχει, όταν βγήκα από τη σχολή, να με καλέσει ένας πολύ γνωστός σκηνοθέτης να κάνουμε οντισιόν. Κάναμε οντισιόν και μου είπε οκ προχωράμε, αρκεί να έρθεις σπίτι μου.

Να έρθεις σπίτι μου και θα έχεις ότι χρειάζεται, αυτό που δεν έχεις, είμαι εγώ για να κάνεις αυτά που θέλεις και να προχωρήσεις. Αρνήθηκα με έντονο τρόπο και μου είπε ότι με αυτόν τον χαρακτήρα δεν θα κάνω τίποτα. Δεν το είπα σε άλλους συναδέλφους γιατί προχώρησα και πήγαν όλα καλά».

Αναφορικά με τον γνωστό ηθοποιό δήλωσε: «Συνεργάστηκα και με τον άνθρωπο που έχουν καταγγείλει η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη και είχε μια απαίσια συμπεριφορά. Πραγματικά δεν είχα ξανασυναντήσει τέτοια συμπεριφορά. Είχαμε μια διαφωνία σε μια παράσταση και με διέσυρε και έπρεπε εκείνη τη στιγμή να κινηθώ νομικά. Δεν είχε να κάνει με τη συνέπειά μου στις πρόβες, ισχυρίστηκε πράγματα, αλλά ήταν άλλο το θέμα, που δεν το ανέφερε ποτέ. Είχε πει πολλά ψέματα που δεν είναι της παρούσης».

Και η Παναγιώτη Βλαντή τοποθετήθηκε για τον ίδιο γνωστό ηθοποιό που κατήγγειλαν οι Μπότση - Λάμπρη

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρενόχληση που είχε δεχθεί από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη που παρενόχλησε και την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα των καταγγελιών και εξήγησε πως είναι πολύ σημαντικό που σιγά σιγά όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν το κουράγιο να μιλήσουν.

Έτσι ξεκίνησε να περιγράφει και τη δική της ιστορία η οποία αφορά τον ίδιο ηθοποιό και σκηνοθέτη που εμπλέκεται στην υπόθεση της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη.

«Είμαι κι εγώ θύμα παρενόχλησης. Με παρενόχλησε ο ίδιος άνθρωπος που παρενόχλησε την Τζένη Μπότση και την Αγγελική Λάμπρη. Είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα. Βγήκαμε τώρα να μιλήσουμε γιατί ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το κάνουμε. Κάποιοι άνθρωποι από το δικό μου περιβάλλον το ήξεραν. Η οικογένειά μου δεν το γνώριζε. Μέχρι την ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο δεν γνώριζε η οικογένειά μου τι μου είχε συμβεί. Μου ήταν δύσκολο να το πώ στον μπαμπά μου και τον σύντροφό μου.

Στην πορεία πήρε μια τροπή το πράγμα που δεν γινόταν να μη ταχθώ με αυτά τα κορίτσια. Γιατί ζήσαμε το ίδιο πράγμα. Το ότι είναι παραγεγραμμένο το αδίκημα δεν σημαίνει ότι δεν έγινε. Είμαστε εδώ για να ακουστούμε και να προφυλάξουμε κάποιους ανθρώπους. Δεν θέλουμε να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να απομονωθούν κάποιοι άνθρωποι.

Παναγιώτα Βλαντή παρενόχληση

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτό. Έχουμε οικογένεια, φίλους, κάποιες κυρίες έχουν παιδιά. Υπάρχει πόνος, θυμός, θλίψη και πιο πολύ ανακούφιση γιατί τώρα αυτό πήρε δρόμο. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρέπει να μιλάμε και να πολεμήσουμε αυτό το φαινόμενο. Ο χώρος μας έχει πολύ φως. Πρέπει να αγωνιστούμε για να λάμψη η έντιμη πλευρά της δουλειάς μας. Για λίγους δεν πρέπει να σβήσει το φως του θεάτρου. Είναι λίγοι και είμαστε χιλιάδες.

Φοβήθηκα, έπαθα σοκ, ένιωθα ντροπή. Έγινε στο πλαίσιο οντισιόν η παρενόχλησή μου. Και μέχρι να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται έχει γίνει η πράξη. Ντροπή. Ακόμα και τώρα που το είπα στους δικούς μου ένιωθα ντροπή», είπε αρχικά.

Σχετικά με τις καταγγελίες και τις αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν ξεκάθαρη. «Ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, οι περισσότεροι, έχουμε θέμα. Έχω σοκαριστεί. Γνωρίζαμε τις προτιμήσεις του αλλά στο σημείο αυτό που ακούμε τώρα, όχι. Έχω ανατριχιάσει. Τα τελευταία χρόνια είχαμε ακούσει και για άλλα παραπάνω. Αλλά ποτέ δεν πάει το μυαλό σου».