Αλέξης Κούγιας για Καπουτζίδη: «Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ πλέον σοβαρά μαζί του;»

«Διακωμωδεί εμάς τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο ζωής από την ομοφυλοφιλία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Κούγιας για Καπουτζίδη: «Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ πλέον σοβαρά μαζί του;»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε νωρίτερα στον Άρειο Πάγο προκειμένου να καταθέσει αναφορές εναντίον των εισαγγελέων, της ανακρίτριας και του δικαστικού συμβουλίου, οι οποίοι εξέτασαν την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο πελάτης του, Δημήτρης Λιγνάδης.

Αλέξης Κούγιας για Καπουτζίδη

Έτσι, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες και εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να καταθέσει τις 3 αναφορές ενώ την ίδια στιγμή ερωτήθηκε και Γιώργο Καπουτζίδη, με τον ίδιο για ακόμη μια φορά να απαντά με τον δικό του αιχμηρό τρόπο.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ πλέον σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική προσέγγιση και ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρει. Μια δυσφήμιση από τον Λαζόπουλο και έναν τραυματισμό μου από μπράβους. Υπάρχει σχετική δικογραφία και αυτό θα το αντιμετωπίσει στο δικαστήριο.

Το παρουσίασαν ως τακουνιά. Τη φωτογραφία αυτή τη δημοσίευσε ο Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία. Έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, να κάνουμε οικογένεια και να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Από ότι λένε είναι καλός καλλιτέχνης. Δεν τον έχω δει.

Τυχαία ένα Σάββατο σε μια εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είδα αυτόν να κοιτάζονται με τον ερωτικό του σύντροφο και να αφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλο τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν, άλλαξα κανάλι και αυτό ήταν όλο. Από εκεί και πέρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δικαίωμά του και το σέβομαι. Όπως και εγώ δικαίωμά μου να λέω αυτά που λέω και να διατυμπανίζω τις απόψεις μου».

Αυτή ήταν η δήλωση του Γιώργου Καπουτζίδη μετά την επίθεση του Αλέξη Κούγια

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Κούγια για την ανακοίνωση που έκανε σήμερα το πρωί μέσα από την οποία τον στοχοποιεί.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος είχε σταθεί απέναντι από τον Αλέξη Κούγια με μία πολύ αυστηρή ανάρτηση, λίγο μετά τη δήλωση που είχε κάνει ο ποινικολόγος για τους «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Γιώργος Καπουτζίδης Αλέξης Κούγιας

«Δεν έχω μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την προσωπική μου ζωή αλλά θα το κάνω τώρα» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε: «Έχω ζήσει 3 άμορφες σχέσεις στη ζωή μου και υπήρξα ευτυχισμένος. Τώρα δεν είμαι σε σχέση. Είμαι άνεργος ομοφυλόφιλος όπως θα έλεγε ο κύριος Κούγιας.

Δεν ήρθα εδώ για αντιπαράθεση αλλά αν θέλει ο κύριος Κούγιας μπορούμε να πάμε στα δικαστήρια. Μακάρι κάποιος πατέρας όταν τελειώσει αυτή η συνέντευξη να κοιτάξει με περηφάνεια τον γκέι γιο του, όπως κοιτάει εμένα ο πατέρας μου που σήμερα έχει γενέθλια και κλέινει τα 90 του χρόνια. Δεν είμαι εγώ πρότυπο, όπως είπε ο κύριος Κούγιας, αλλά πρότυπο είναι ο πατέρας μου και όσα περάσαμε για να είναι περήφανος για μένα και εγώ για εκείνον».