Γιώργος Λιανός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης του

"Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός: Η πρώτη ανάρτηση μετά την γέννηση της κόρης του

Ο Γιώργος Λιανός πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας για τέταρτη φορά αφού η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την μικρή τους κόρη (δείτε εδώ πως θα την βαφτίσουν).

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής άφησε στην άκρη για λίγο τα καθήκοντά του στον Άγιο Δομίνικο και επέστρεψε από την Παρασκευή στην Αθήνα για να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του. Εννοείται πως, επειδή πρέπει να μείνει 10 μέρες καραντίνα, δεν βρέθηκε κοντά της στο μαιευτήριο, αλλά ανυπομονούσε να γυρίσουν σπίτι και οι δυο.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η οικογένεια περνάει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με νέες εμπειρίες.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Λιανού

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Η μικρή μας ήρθε κεφάτη και γνώρισε ήδη τα τρία αδερφάκια της! Να έχουν όλα τα παιδάκια μας υγεία και να είναι καλότυχα!»

Γιώργος Λιανός μπαμπάς

Γιώργος Λιανός Κωνσταντίνα καραλέξη

Εμείς τους ευχόμαστε πραγματικά κάθε ευτυχία!

Τι θα συμβεί με το Survivor τώρα που απουσιάζει ο Γιώργος Λιανός

Τα συμβούλια έχουν γυριστεί κανονικά όλα, εκτός από εκείνο της αποχώρησης, αφού πρώτα πρέπει να γίνει η live ψηφοφορία του κοινού! Εκεί δεν θα δούμε τον Ατζούν αφού με κάποιον τρόπο ο Γιώργος Λιανός θα συνδεθεί από την Ελλάδα και θα ανακοινώσει το αποτέλεσμα της αποχώρησης, με το συμβούλιο στην ουσία να κρατάει ελάχιστα λεπτά.

Όσον αφορά τα αγωνίσματα, γι' αυτή την εβδομάδα έχουν γυριστεί όλα! Είναι γνωστό πως είμαστε πολλές εβδομάδες πίσω εμείς με αυτά που βλέπουμε στους δέκτες μας... Όσον αφορά αυτά που δεν έχουν γυριστεί ακόμα θα κάνει σπικάζ ο ίδιος από την Ελλάδα και απλά ο Ατζούν θα δώσει το παρόν την ώρα του αγωνίσματος, αλλά όχι στην περιγραφή τους!