Σάκης Τανιμανίδης: Οι αποκαλύψεις του για τα ονόματα των διδύμων

Όσα ανέφερε στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Οι αποκαλύψεις του για τα ονόματα των διδύμων

Στο Πρωινό μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης εν αναμονή της έναρξης της Φάρμας και αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα.

«Θα πρέπει οι άντρες καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια δίπλα στις γυναίκες τους, να τις ανεβάζουν, να τις εμψυχώνουν γιατί την πολύ πίεση την τρώει η γυναίκα. Αυτή έχει την αίσθηση της αποτυχίας “Αχ δεν έμεινα έγκυος” που είναι λάθος, γιατί δύο άνθρωποι μένουν έγκυοι μαζί και ο άνδρας και η γυναίκα.

Έτσι είναι η φύση και ρίχνει την πίεση πάνω στη γυναίκα. Ο άνδρας δεν πρέπει να απογοητεύεται και να είναι αυτός που κρατά το ηθικό υψηλά, να κάνει τη γυναίκα του να χαμογελάει και ας έχουν λίγη υπομονή, γιατί όταν θα έρθει το χαρμόσυνο γεγονός τα ξεχνάς όλα. Το μόνο που σκέφτεσαι είναι τα μωράκια που έρχονται!

Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στα ονόματα. Είμαστε στη διαδικασία που ψάχνουμε, μας αρέσουν τα περίεργα ονόματα. Θα είναι είτε διδυμάκια ή καρκινάκια. Αν είναι δίδυμα κορίτσια και δίδυμοι, θα σηκωθούμε να φύγουμε!», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης ενώ η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει.

Οι αποκαλύψεις του Σάκη Τανιμανίδη

Χριστίνα Μπόμπα: Η αποκάλυψη για τις αποτυχημένες προσπάθειες εγκυμοσύης - «Μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων»

Η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της στο Instagram, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Μεταξύ άλλων, η εγκυμονούσα αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

Συγκεκριμένα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως με τον Σάκη Τανιμανίδη προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί εδώ και 2-3 χρόνια.

«Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε.», έγραψε, ενώ θέλουν να κάνουν και άλλα παιδάκια.

μπόμπα τανιμανίδης παιδιά