Νέες καταγγελίες φτάνουν σήμερα στο ΣΕΗ από γνωστούς ηθοποιούς

Πάνω από δέκα μαζεύτηκαν για να καταγγείλουν έναν συγκεκριμένο συνάδελφο τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νέες καταγγελίες φτάνουν σήμερα στο ΣΕΗ από γνωστούς ηθοποιούς

Νέες καταγγελίες φαίνεται να φτάνουν σήμερα στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με την μία από αυτές έχει να κάνει με έναν σκηνοθέτη και δάσκαλο υποκριτικής και ακόμη δύο σκηνοθέτες του ποιοτικού θεάτρου.

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βία στον χώρο του θεάτρου και της υποκριτικής φαίνεται να μην έχουν τέλος, το ίδιο και τα τέτοιου είδους περιστατικά.

Νέες καταγγελίες φτάνουν σήμερα στο ΣΕΗ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε, σήμερα στο ΣΕΗ φτάνουν νέες καταγγελίες με την Άννα Ζηρδέλη να λέει χαρακτηριστικά: «Την ερχόμενη Δευτέρα σκάει ομαδική καταγγελία γνωστών ηθοποιών, ετοιμάζουν μια… έκπληξη. Το πιο σημαντικό είναι ότι σήμερα το ΣΕΗ έχει Πανκαλλιτεχνική συγκέντρωση στις 12 στο Υπουργείο Πολιτισμού».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος αμέσως μετά πρόσθεσε: «Είναι πάνω από δέκα ηθοποιοί που μαζεύτηκαν και θα καταγγείλουν έναν συγκεκριμένο συνάδερφό τους». Στο μεταξύ, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ότι ήρθαν κι άλλες κατηγορίες για τον Λιγνάδη!

Στο στόχαστρο των καταγγελιών ηθοποιός που δεν έχει απασχολήσει ακόμα

Το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε, έγινε γνωστή η είδηση πως στο στόχαστρο των καταγγελιών που έχουν κατατεθεί στο ΣΕΗ βρίσκεται το όνομα ενός μεγάλου ηθοποιού ο οποίος προς το παρόν δεν έχει απασχολήσει.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση, ενώ μέχρι στιγμής έχουν ήδη κατατεθεί δύο νέες καταγγελίες για απόπειρα βιασμού για ηθοποιό στο ΣΕΗ.

«Μιλάμε για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. Έχει δεχτεί ήδη καταγγελίες το ΣΕΗ, οι οποίες θα περάσουν από το πειθαρχικό. Μιλάμε για πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη του «ποιοτικού» θεάτρου», αποκάλυψε στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Γιάννης Πουλόπουλος.