"Κάγκελο" η Σκορδά με τον καβγά Σάκη & Τζέιμς στο Survivor 4: «Έχω πάθει σοκ»

Δεν μπορούσε να το πιστέψει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Κάγκελο" έμεινε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού, μόλις πρόβαλλαν απόσπασμα από τον χθεσινό καβγά ανάμεσα στον Τζέιμς και τον Σάκη στο Survivor 4, με αφορμή την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την επίθεση που της έγινε.

Σκορδά καβγάς Σάκη - Τζέιμς Survivor 4

Συγκεκριμένα, η ένταση ήταν πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα οι εικόνες να είναι συγκλονιστικές και να μην θυμίζει ριάλιτι επιβίωσης αλλά μόνο.. ριάλιτι.

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν, η οποία για πρώτη φορά έβλεπε τα πλάνα δήλωσε πως έχει πάθει σοκ με όλη την ομάδα μετά την προβολή του αποσπάσματος να σχολιάζει το γεγονός.

Σκορδά - Λιάγκας για Survivor 4: "Πρώην παίκτρια είχε κρύψει λεφτά... Δεν μπορώ να πω που"

Τις αποκαλύψεως και σήμερα στο πλατό του Πρωινού. Μετά το περιστατικό με την Φαίη Σκορδά που έκοψε τις δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια στον αέρα, η πρωινή παρέα του ΑΝΤ1 πέρασε στον σχολιασμό του Survivor. Τότε ο Γιώργος Λιάγκας επιβεβαίωσε τις χθεσινές του δηλώσεις περί χρημάτων και δωροδοκίας στο παιχνίδι.

"Μια φίλη μου πολύ, παίκτρια παλιά του Survivor μου επιβεβαίωσε αυτό που είπα εχθές, γιατί εγώ δεν λέω βλακείες. Ότι όντως υπήρχαν παίκτες με λεφτά, οι οποίοι τα είχαν κρύψει εκεί που τα είχαν κρύψει που δωροδοκούσαν αλλά όχι ανθρώπους της παραγωγής. Δεν μπορώ να πω που τα έχει κρύψει, γιατί θα γυριστεί All Star του χρόνου και μπορεί να θέλει να τα ξανακρύψει."

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε: