Κλέων Γρηγοριάδης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις φαντασιώσεις του»

«Έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κλέων Γρηγοριάδης: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις φαντασιώσεις του»

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης σόκαρε με τις νέες αποκαλύψεις που έκανε αναφορικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τις φαντασιώσεις του.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Κλέων Γρηγοριάδης για Δημήτρη Λιγνάδη

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις» και απαντώντας στον κ. Άδωνη Γεωργιάδη που τον ρώτησε για ποιον λόγο επί τόσα έτη δεν προχώρησε σε καταγγελία, ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε: «Η δήλωσή μου είναι σαφέστατη. Λέω ότι έχει βουίξει ο τόπος ότι είχε τέτοιες τάσεις και όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του το γνωρίζουμε.

Δεν μπορούσαμε όμως να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε. Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλαμε».

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 πρόσθεσε ότι με τα στοιχεία που είχαν στην διάθεσή τους θα κινδύνευαν να κατηγορηθούν για δυσφήμιση. «Δεν φανταστήκαμε ποτέ άλλωστε ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο».

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είπε απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΜεΡΑ25 «Εσύ που δήλωσες ότι βούιζε ο τόπος για 25 χρόνια ότι ο Λιγνάδης είχε παιδεραστικές τάσεις γιατί δεν πήγες στον Εισαγγελέα;

Σε εκθέτει η δήλωσή σου. Δήλωσες ότι τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι είναι άρρωστος άνθρωπος ο Λιγνάδης και έχει παιδεραστικές τάσεις. Εσύ ένας τόσο έντιμος και αξιοπρεπής άνθρωπος πως άντεξες να το γνωρίζεις και δεν το κατήγγειλες σε κάποιο εισαγγελέα για να προστατέψει τα παιδιά;» Στο μεταξύ, μια νέα δήλωση βιασμού βγήκε πριν από λίγο στο φως.

Κλέων Γρηγοριάδης: «Έχει βουίξει ο τόπος πως ο Λιγνάδης έχει παιδεραστικές τάσεις»

Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης με αφορμή της σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε μια ανάρτηση στα Social Media και αποκάλυψε πως ήταν γνωστό στο χώρο του θεάτρου πως είχε παιδεραστικές τάσεις.

«Είμαι σ’ αυτό τον χώρο 35 χρόνια. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις. Έχει βουίξει ο τόπος! Δε λέω, ότι θα έπρεπε να τον δικάσουμε χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και καταγγελίες.

Λέω όμως ότι ένας πρωθυπουργός και ένας υπουργός δεν διαλέγει αυτόν από εκατοντάδες υποψήφιους, για να τον κάνει καλλιτεχνικό διευθυντή της πιο σημαντικής κρατικής σκηνής της πατρίδας μας. Και εκεί υπάρχει πρόβλημα» δήλωσε ο ηθοποιός και βουλευτής του κόμματος Μέρα25.

Και πρόσθεσε: «Και δεύτερο πρόβλημα είναι όταν πια υπάρχουν καταγγελίες ανθρώπων –απλά δεν έχει πάει κάποιος στον εισαγγελέα- στο σωματείο μας ότι είχαν βιαστεί όσο ήταν ανήλικοι και η υπουργός και ο πρωθυπουργός κώφευαν. Έλεγαν ότι είμαστε κράτος δικαίου, έτσι είναι τα κράτη δικαίου;» είπε ο ηθοποιός ενώ νωρίτερα ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη δήλωσε πως λέγονται χοντροκομμένα ψέματα.

λιγνάδης κλέων γρηγοριάδης