Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: "Όταν διάβασα την είδηση ότι είμαι έγκυος πήγα και έκανα τεστ"

"Είμαστε 6 μήνες με τον Βασίλη, κάθε μήνας και κιλό που χάνω"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Φήμες ήθελαν εδώ και αρκετό καιρό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το βράδυ της Πέμπτης η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα πάντα.

Οι αποκαλύψεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την φερόμενη εγκυμοσύνη

«Έχω κάνει τεστ, covid. Όταν διάβασα την είδηση ότι είμαι έγκυος, πήγα κι εγώ να κάνω τεστ, λέω κάτι ξέρουν! Αλλά… δεν, ήταν αρνητικό. Τα παιδιά είναι ευλογία για ένα ζευγάρι. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω αυτό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω πώς βγήκε αυτό. Πέραν της πλάκας, είναι ένα λεπτό ζήτημα».

Μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Με τον Βασίλη είμαστε πολύ καλά. Είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό το συναίσθημα και το εξωτερικεύω κιόλας. Κάποια πράγματα που άκουγα από φίλες νόμιζα ότι είναι υπερβολικά αλλά τώρα που το ζω λέω «κοίτα να δεις». Ευτυχώς με τον Βασίλη ταιριάζουμε πολύ. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Μένουμε μαζί. Έχουμε και τα σπίτια μας. Κοντά είναι. Όσες φορές έχουμε διαφωνήσει σε κάποια πράγματα πάντοτε κοιμόμαστε μαζί»

«Γνωριζόμασταν πάρα πολλά χρόνια. Κοντά 10. Πρωτογνωριστήκαμε στο πρώτο στούντιο που έκανα γυμναστική. Μου ήταν πάντα συμπαθής. Είναι gentleman. Είμαστε 6 μήνες, κάθε μήνας και κιλό που χάνω. Οι σχέσεις πρέπει να σε πάνε μπροστά και να σε κάνουν χαρούμενο. Νιώθω πιο ανάλαφρη, ήρεμη. Ίσως γι’ αυτό κάποια πράγματα να έχουν πάει στη θέση τους αυτόματα» είπε μεταξύ άλλων.

Ποιος είναι ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος ήρθε στην Αθήνα από τον Αγιο Βλάσιο Αιτωλοακαρνανίας σε ηλικία 14 ετών. Πρώτος πάτησε το πόδι του στην πρωτεύουσα ο Φώτης -πατέρας του επίσης γνωστού επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλου- και έναν χρόνο μετά ακολούθησε ο Βλάσης. Τα δύο αδέλφια συγκατοίκησαν σε ένα διαμέρισμα στου Ψυρρή και μετά σε ένα άλλο επί της Ευριπίδου. Δούλεψαν μαζί, παράλληλα με τη φοίτησή τους στο Νυχτερινό Γυμνάσιο, στην αρχή ως βοηθοί σερβιτόρου σε εστιατόρια της περιοχής.

Οντας αρκετά ικανοί, έδειξαν ότι όχι μόνο μαθαίνουν εύκολα τη δουλειά, αλλά και ότι έχουν τα φόντα για κάτι παραπάνω. Και αυτό το κάτι δεν άργησε να φανεί. Την περίοδο 1973-1974 ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος σε ηλικία μόλις 25 ετών μαζί με τον αδελφό του καταφέρνουν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους: να ανοίξουν το δικό τους μαγαζί. Ενα μικρό καφέ, το «Ποσειδών», στην πλατεία της παλαιάς αγοράς στην Πλάκα. Μαζί με τον καφέ σερβίρουν ποικιλίες και σαλάτες. Η συνέχεια για τα δύο αδέλφια διαγράφεται συναρπαστική και φυσικά προσοδοφόρα.

Μετά το «Ποσειδών» ακολουθούν τα «Απόλλων», «Ερμιόν», «Νεφέλη». Με ίσα ποσοστά ξεκινούν τη δημιουργία ενός μικρού ομίλου που έδειχνε από την αρχή πως είχε όλες τις προϋποθέσεις για να επεκταθεί ακόμα περισσότερο. Τουλάχιστον αυτό υποστήριζε συνεχώς και με σθένος ο υπερδραστήριος και φιλόδοξος Βλάσης. Σε αντίθεση με τον αδελφό του, που πάντα ήταν πιο εγκρατής στις κινήσεις του, σκεφτόταν πάντα την επέκταση. «Σκεφτόταν πώς θα καταφέρει να πάει πιο ψηλά, να δημιουργήσει περισσότερα απ’ όσα έχει», αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσωπο που τον έζησε από το ξεκίνημα της καριέρας του.