Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Γιώργος Ισάακ είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλέ

Διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους

Ο Γιώργος Ισάακ είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλέ
News 05.03.2021 11:13
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Νάντια Μπουλέ ανακοίνωσε πριν από λίγο πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι και τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφος της, Γιώργος Ισάακ, δηλώνουν πανευτυχείς.

Το ζευγάρι εδώ και 4,5 χρόνια που είναι μαζί έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολύ λίγες.

Η δημοφιλής ηθοποιός σε παλιά της συνέντευξη είχε αναφερθεί στον αγαπημένο της αλλά και στο ενδεχόμενο του γάμου, με την ίδια να αποκαλύπτει: «Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα…».

Αναφορικά με το αν υπάρχει ζήλια στην σχέση τους, δήλωσε: «Ο Γιώργος δεν ζηλεύει και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θέλω να τελειώσουν ποτέ, θέλω να είναι έτσι. Αν έχεις ζήσει το ανάποδο, εκτιμάς το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφός σου. Το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφος σου είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, ενώ το αντίθετο είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας. Οπότε γιατί να το θέλω αυτό το πράγμα; Σε καμία περίπτωση!».

Ο Γιώργος Ισάακ είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλέ

Ποιος είναι ο σύντροφος της Νάντιας Μπουλέ, Γιώργος Ισάακ

Το ζευγάρι είναι μαζί 4,5 χρόνια και συγκατοικούν τα τελευταία 2 μαζί με τα ζωάκια τους. Η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν, καθώς ο Γιώργος είναι θεατρικός επιχειρηματίας.

Οι δύο τους έχουν δουλέψει μαζί σε θεατρικές παραστάσεις όπως για παράδειγμα το "Rocky Horror Show", στο "Rex" και στο "Cabaret". Γνωρίστηκαν φυσικά στο θέατρο και η εκτίμηση και συμπάθεια καθόρισε την επαγγελματική συνεργασία τους, η οποία εκτυλίχθηκε σε μία ερωτική σχέση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νάντια Μπουλέ: Εξομολογείτε για τα αδιάκριτα σχόλια που δέχεται στα social media

Αγγελική: Διχάζεται η Τζένη - Όσα αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ για την σειρά

Share