Λιάγκας σε Ουγγαρέζο: «Πάλι καλά που δεν έμεινε και η Ιλένια έγκυος, θα είχες δύο στα δύο»

Σηκώθηκε και αποχώρησε αμέσως από πλατό ο Δημήτρης μετά από αυτό σχόλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λιάγκας σε Ουγγαρέζο: «Πάλι καλά που δεν έμεινε και η Ιλένια έγκυος, θα είχες δύο στα δύο»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το απόλυτα επικό σχόλιο στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με αφορμή την εγκυμοσύνη της Νάντιας Μπουλέ.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι πρόκειται να γίνει μανούλα, δημοσιεύοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το Πρωινό σχολίασε φυσικά το ευτυχές αυτό γεγονός, με την αντίδραση δε του Δημήτρη Ουγγαρέζου να σχολιάζεται αρκετά, μιας και στο παρελθόν οι δυο τους διατηρούσαν σχέση.

Φυσικά, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και πέταξε το καρφί του στον συνεργάτη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πάλι καλά που δεν έμεινε και η Ιλένια έγκυος. Θα είχες δύο στα δύο. Σε αγαπάω, γύρνα είσαι φίλος».

Λιάγκας σε Ουγγαρέζο για εγκυμοσύνη Μπουλέ

Ο Γιώργος Ισάακ είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλέ

Το ζευγάρι εδώ και 4,5 χρόνια που είναι μαζί έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολύ λίγες.

Η δημοφιλής ηθοποιός σε παλιά της συνέντευξη είχε αναφερθεί στον αγαπημένο της αλλά και στο ενδεχόμενο του γάμου, με την ίδια να αποκαλύπτει: «Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα…».

Αναφορικά με το αν υπάρχει ζήλια στην σχέση τους, δήλωσε: «Ο Γιώργος δεν ζηλεύει και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θέλω να τελειώσουν ποτέ, θέλω να είναι έτσι. Αν έχεις ζήσει το ανάποδο, εκτιμάς το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφός σου. Το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφος σου είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, ενώ το αντίθετο είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας. Οπότε γιατί να το θέλω αυτό το πράγμα; Σε καμία περίπτωση!».

Ο Γιώργος Ισάακ είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλέ