30χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει για σκηνοθέτη: «Ένιωσα να με εξευτελίζει, ήταν χειριστικός»

«Τον είδα να χαστουκίζει έναν ηθοποιό και το έκρυψαν κάτω από το χαλί

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
30χρονη ηθοποιός αποκαλύπτει για σκηνοθέτη: «Ένιωσα να με εξευτελίζει, ήταν χειριστικός»

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις 30χρονης ηθοποιού, η οποία στον Alpha Κύπρου εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε στο πλάι σκηνοθέτη.

Η Ελευθερία μάλιστα έχει μιλήσει ήδη στις αρχές για το περιστατικό, στο δελτίο του Alpha σημείωσε:

Μου είπε ότι γυναίκες στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορούν να πετύχουν γιατί είναι πιο ευαίσθητες και είναι ένας αντροκρατούμενος χώρος. Μετά με ρώτησε τι γνώριζα για τον ίδιο, ποιες σειρές σκηνοθέτησε, που σπούδασε. Πράγματα τα οποία εγώ δεν τα γνώριζα και του εξήγησα ότι εγώ πήγα προετοιμασμένη να γνωρίζω πράγματα για τη σειρά και όχι για τους σκηνοθέτες.

Θύμωσε πάρα πάρα πολύ. Άρχισε να μου φωνάζει τόσο έντονα και όταν είδε ότι όταν ήμουν έτοιμη να κλάψω σχολίασε ότι: Εάν αρχίσεις να κλαις από τώρα, τι έχουμε να τραβήξουμε στα γυρίσματα. Η πρώτη επαφή μαζί του ήταν πολύ σοκαριστική”.

Μεταξύ άλλων, η “Ελευθερία” πρόσθεσε: “Πίστευα ότι θα περάσω άσχημα ένα-δύο μήνες και μετά θα κυλούσαν όλα ομαλά. Είχα μιλήσει και με το άτομο που θα αντικαθιστούσα και το ρώτησα πόσες φορές το έκανε να κλάψει. Και μου είπε μια φορά και ότι θα μου μιλούσε άσχημα γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας του και να μην τον λαμβάνω υπόψιν και ότι ο τρόπος του είναι έτσι και ότι κάτι θετικό θα πιάσω από αυτό τον άνθρωπο, κάτι θετικό θα έβγαινε. Αγχωνόμουν πάρα πολύ και ήθελα να είμαι τέλεια… Την ίδια στιγμή μια νέα καταγγελία βγήκε στο φως.

Ένιωσα να με εξευτελίζει, μου φώναζε ότι είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά και κάνω λάθος, ότι είμαι απροετοίμαστη, δεν ήξερα τη δουλειά και τα καθήκοντα μου και ότι δεν τον ενδιέφερε εάν είχα ενημερωθεί ή όχι για το που ήταν το συγκεκριμένο αντικείμενο, αλλά θα έπρεπε να κόψω την κκελέ μου να το βρω. Γενικά η συμπεριφορά του ήταν βίαιη, αλλά δεν τον είχα δει να δέρνει κάποιο. Ήταν σκληρός, χειριστικός, επιθετικός.

Τον είδα να χαστουκίζει έναν ηθοποιό, είχε μπροστά πάρα πολύ κόσμο και παρόλο που πίστευα ότι θα γίνει μεγάλο θέμα, το έριξαν κάτω από το χαλί και θυμάμαι ότι από εκείνη την ημέρα ο φόβος μου για να πηγαίνω στη δουλειά είχε δεκαπλασιαστεί. Ξυπνούσα κάθε πρωί με στομαχόπονο, πάθαινα κρίσεις πανικού. Αν ήταν μια φορά άσχημη η εμπειρία μου την πρώτη ημέρα, ήταν δέκα φορές παραπάνω από εκείνο το περιστατικό…

Δεν θυμάμαι το πρόσωπο του μετά, ούτε πως αντέδρασαν οι άλλοι που ήταν εκεί. Βγήκα έξω και έκλαιγα για πάρα πολύ ώρα και προσπαθούσα να ανασυντάξω τον εαυτό μου γιατί είχαμε γυρίσματα. Οι συνάδελφοι με ρώτησαν αν είμαι καλά αλλά εγώ δεν είχα μιλήσει σε κανένα για αυτό, παρά μόνο στους γονείς μου και σε κάποια κοντινά μου πρόσωπα. Ένιωθα απίστευτη ντροπή και ότι εκείνο που έγινε μου άξιζε.

Έπαιρνα τόση λεκτική βία από εκείνο τον άνθρωπο που πίστευα ότι εγώ έκανα το λάθος και ότι έπρεπε να με δείρει για να καταλάβω το λάθος μου. Ήταν μεγάλο το σοκ όταν συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος, κανείς δεν πρέπει να το ανέχεται και μπορώ να καταλάβω τους λόγους γιατί ένα θύμα δεν βγαίνει προς τα έξω” τονίζει η ίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελευθερίας για σκηνοθέτη

Άλεξ Παναγή: «Σκηνοθέτης με έβαλε να του κάνω μασάζ στα γεννητικά όργανα»

Ο καλλιτέχνης Άλεξ Παναγή σε συνέντευξή του στον Alpha της Κύπρου αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν 10 χρονών.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, είπε μεταξύ άλλων: “Έπαιζα στην παράσταση, όταν είχε τελειώσει το δικό μου μέρος, με κάλεσε στο καμαρίνι του, πήγα, φορούσε μόνο το εσώρουχο του, με έβαλε να του κάνω μασάζ, μετά έσπρωξε τα χέρια του στα γεννητικά του όργανα, με έβαλε να του κάνω κι εκεί μασάζ και όταν πήγε να με τραβήξει κοντά του απλά έφυγα, δηλαδή σαν ζαρκάδι την έκανα προς την πόρτα, έκλεισα την πόρτα, κατέβηκα κάτω, τρομοκρατήθηκα”.

Ο Άλεξ τόνισε στη δημοσιογράφο ότι δεν είπε τίποτα σε κανένα γιατί ένιωθε μεγάλη ντροπή, ενώ συμπλήρωσε ότι μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας γιατί έχει μάθει ότι το έχει ξανακάνει το ίδιο άτομο σε άλλο παιδί.

“Μου είπε να μην το πω σε κανέναν και θα είναι το δικό μας μυστικό” είπε στην κάμερα ο Άλεξ Παναγή, ο οποίος συμπλήρωσε πως σήμερα αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι γύρω στα 75.