Ξεκίνησαν οι καυγάδες στη Φάρμα - Τσακώθηκαν δύο παίκτες την πρώτη μέρα

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξεκίνησαν οι καυγάδες στη Φάρμα - Τσακώθηκαν δύο παίκτες την πρώτη μέρα

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να μπουν οι παίκτες στη Φάρμα και φαίνεται πως ξεκίνησαν οι πρώτοι καυγάδες. Συγκεκριμένα, το πρώτο βράδυ τσακώθηκαν δύο παίκτες, λίγο μετά την ανάδειξη του πρώτου αρχηγού.

Ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι συνέβη την πρώτη νύχτα που κοιμήθηκαν οι διαγωνιζόμενοι στο αγρόκτημα.

Φάρμα καυγάς

Έτσι, χωρίς να αποκαλύψει καμία πληροφορία και χωρίς να δώσει κανένα ξεκάθαρο spoiler, εξήγησε πως αναδείχθηκε ο αρχηγός, o οποίος θα μένει μόνος του σε ξεχωριστό δωμάτιο, και πως δύο παίκτες μάλωσαν με αποτέλεσμα να περάσουν ένα δύσκολο πρώτο βράδυ.

Τι συνέβη το πρώτο βράδυ στη Φάρμα

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τα πρώτα πλάνα από το μέρος που θα ζουν οι 14 παίκτες

Στο Πρωινό είδαμε το πρωί της Παρασκευής τα πρώτα πλάνα από την Φάρμα και τα μέρη που βρίσκονται οι 14 παίκτες - δείτε ποιοι είναι - .

Ο Σάκης Τανιμανίδης μας μα ξενάγησε στο μποστάνι όπου εκεί θα καλλιεργούν τα λαχανικά τα οποία θα τρώνε. Μας έδειξε την παραδοσιακή τους κουζίνας αλλά και το μέρος στο οποίο θα βγάζουν νερό μιας και δεν θα έχουν κανονική ύδρευση στο σπίτι.

Ακόμα, στα δωμάτια των παικτών είδαμε τσουβάλια με υλικό ώστε να φτιάξουν το δικό του στρώμα μιας και δεν θα βρουν σχεδόν τίποτα έτοιμο.

Το μέρος δεν διαφέρει από ένα κλασσικό σπίτι σε χωρίο και σίγουρα δεν θυμίζει σε τίποτα τον τρόπο ζωής που είχαν οι παίκτες.

«Εδώ πέρα που βρισκόμαστε από αυτή την πλευρά είναι το μποστάνι, είναι εδώ που θα καλλιεργούν την γη ουσιαστικά οι παίκτες για να παίρνουν απαραίτητα λαχανικά. Το σπίτι είναι χωριάτικο στυλ, εδώ λοιπόν είναι το νερό τους, δεν έχουν τρεχούμενο νερό μέσα στο σπίτι πρέπει να βγουν έξω για να το προμηθευτούν. Αυτό είναι το υλικό που θα χρησιμοποιήσουν για να φτιάξουν το δικό τους στρώμα.

Μπάνιο θα κάνουν έξω, θα ζεσταίνουν το νερό στην σόμπα και θα πλένονται. Έχουμε αφήσει εκτός κάτι πολύ σημαντικό που είναι ο αχυρώνας, εκεί που θα γίνονται τα αγωνίσματα. Τα αγωνίσματα στην Φάρμα είναι ίσως ότι πιο εντυπωσιακό έχεις δει.» είπε ο παρουσιαστής.