Χάρης Βαρθακούρης: «Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή»

«Δεν θα πουλήσω την ψυχή μου για να πετύχω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης: «Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή»

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με την σύζυγό του, Αντελίνα και δήλωσε, πως κάθε φορά αισθάνεται σαν να είναι καλεσμένος.

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Big Brother και εξήγησε πως δεν έχει συζητήσει τίποτα με το κανάλι για τη δεύτερη σεζόν, ενώ εδώ και καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο ΣΚΑΪ θέλει να βάλει γυναίκα στην παρουσίαση.

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα Βαρθακούρη

Οι δηλώσεις του Χάρη Βαρθακούρη για την εκπομπή του

«Αισθάνομαι σαν καλεσμένος στην εκπομπή.. Έχω πιάσει τον εαυτό μου επί “Big Brother” να λέει “ωχ” αυτό τώρα δεν το έχω πει. Δεν έχει νόημα κάποιος να τάξει καριέρα σε μένα, δεν ήρθα – και δε θέλω να ακουστεί περίεργα – από την επαρχία όπως ένα παιδάκι και ήθελε να πουλήσει την ψυχή του στο διάολο προκειμένου να πετύχει. Κρίνω από τον πατέρα μου που ήρθε από το νησί και δίνω αυτό το παράδειγμα.

Δεν είχα συζητήσει για το House of Fame, είχα συζητήσει για άλλη εκπομπή. Αν έλειπε κάτι από το Live είναι η παρουσία κοινού, Η εκπομπή για την οποία είχα συζητήσει εγώ είναι ένα show που έχει άμεση ανάγκη το κοινό για αυτό και δεν έγινε.Δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση για το Big Brother ακόμα, όταν έρθει η ώρα να τεθεί επί τάπητος, θα το συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Χάρης Βαρθακούρης και αποκάλυψε το παρασκήνιο της κόντρας του με την συγγραφέα Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Αρχικά μίλησε για τον ρόλο του ως παρουσιαστής.

«Κοίτα αυτό είναι μια καινούργια εμπειρία για μένα. Είναι κάτι που έχω δώσει τον πρώτο ρόλο και το κουπί στη γυναίκα μου, έχει πολύ καλύτερο λέγειν παρουσιαστή από εμένα, εγώ έχω αναλάβει το μουσικό κομμάτι, το οποίο είναι και το πιο αδικημένο γιατί είναι το τελευταίο στη σκαλέτα.

Ελπίζω κάποια στιγμή να το καταλάβουν και να φέρουν στη μέση της εκπομπής. Δεν έχει μπει μέσα μου το μικρόβιο της παρουσίασης. Αν αυτή η εκπομπή δεν είχε μουσική ενότητα, ίσως και να μην ήμουν. Δεν με ενδιαφέρει να σχολιάζω τα ριάλιτι»

«Δεν το ξεκίνησα εγώ αλλά δεν μπορώ να αφήσω αναπάντητο κάτι που με προσέβαλε. Η γυναίκα μου δεν χρειάζεται δικηγόρο για να με βάλει στη θέση μου. Μπορεί να το κάνει μόνη της. Δεν έχει ανάγκη από “Κούγιες” και “Λυκουρέζους”.

Πιο πολύ με πείραξε όταν είδα τα δεκάδες σχόλια από κάτω που έβριζαν εμένα, τη γυναίκα ακόμα και τον πατέρα μου. Και όλο αυτό γιατί έγινε; Για να συνετιστώ; Για να βελτιωθώ και να γίνω καλύτερος παρουσιαστής; Αν κάποιος όφειλε να επικοινωνήσει με τον άλλον όχι δημοσίως, αυτή είναι η άλλη πλευρά» είπε ο παρουσιαστής ενώ λίγες μέρες πριν είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα.

χάρης βαρθακούρης χρυσηίδα δημουλίδου