Χάρης Σώζος: Η συγκλονιστική ανάρτησή του για το ατύχημά του

«Έκλεισα 40 μέρες από τότε που συνέβη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χάρης Σώζος: Η συγκλονιστική ανάρτησή του για το ατύχημά του

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Χάρης Σώζος αποφάσισε να κάνει μία πραγματικά συγκλονιστική ανάρτηση για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο ηθοποιός συγκεκριμένα περιέγραψε μία σκέψη που έκανε όταν μπήκε στο νοσοκομείο, στην οποία δείχνει να συναντά τον Άγιο Πέτρο.

Η ανάρτηση του Χάρη Σώζου για το ατύχημά του

«ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ !!!

Έκλεισα 40 ημέρες από τότε που συνέβη το ατύχημα με τη μηχανή, και μιας και πηγαίνω "όλο και καλύτερα", θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μία «γελοιογραφία» που σκεφτόμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου και μου φαινόταν αστεία!

Υπάρχει ένα σκοτάδι, ένα κενό από τη στιγμή που τράκαρα, μέχρι να συνέλθω και να καταλάβω πού βρίσκομαι.
Σε αυτό το σκοτεινό, "Αμνησιακό" διάστημα, εγώ λέει βρέθηκα… στην πύλη του παραδείσου και εκεί, είδα έναν σεβάσμιο γέροντα καθισμένο σε μία καρέκλα. Απέναντί του ένα χαμηλό τραπεζάκι, με μία παλαιού τύπου τηλεόραση, να βλέπει φανατικά … τις «Άγριες Μέλισσες».

Γύρισε και με κοίταξε.

-Τι θες εσύ εδώ?!. Με ρώτησε.

-Ήρθα!. Του απάντησα.

-Γύρισε πίσω! Δεν έχεις τελειώσει ακόμα με τις «Αγριες Μέλισσες»!!! μου είπε.

Την στιγμή εκείνη βγήκα απ το σκοτάδι, συνήλθα νιώθοντας φρικτούς πόνους στα πλευρά μου, ξαπλωμένος στην άσφαλτο και από πάνω μου, κάποιοι να με ρωτούν το τηλέφωνο μου, το τηλέφωνο ανθρώπου που θα ήθελα να ειδοποιήσουν και οι τραυματιοφορείς να προσπαθούν να με βάλουν στο νοσοκομειακό..

ΥΓ…Ελπίζω να μην υπάρξει σύντομα η στιγμή που θα ξαναβρεθώ στην Πύλη του παραδείσου, και ελπίζω να μη μου πει ο Άγιος Πέτρος:

Βρέ καλώς τον!!! Πέρασε μέσα!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χάρης Σώζος ανάρτηση

«Επέστρεψα και αναρρώνω»

Ο Χάρης Σώζος έπειτα από ένα αρκετά σοβαρό τροχαίο που είχε, επανήλθε και μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο για τα αμέτρητα μηνύματά του.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του και για αρκετές μέρες νοσηλευόταν στο «Σισμανόγλειο», ενώ υπεβλήθη και σε διπλό χειρουργείο.

Ο γιος του, Λεωνίδας, ενημέρωσε τον κόσμο για τις τελευταίες εξελίξεις της υγείας του πατέρα του, ωστόσο ο ίδιος επέστρεψε και έσπευσε να ευχαριστήσει τους πάντες για την αγάπη τους, μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook.

Ο Χάρης Σώζος έγραψε: «ΓΥΡΙΣΑ !!! Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα (αποφεύγοντας τα χειρότερα), επέστρεψα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμπαράσταση και τις ΕΥΧΕΣ σας!!!

Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο! Σας ευχαριστώ επίσης για τις ευχές σας για την ονομαστική εορτή μου! Πραγματικά νιώθω βαθύτατα συγκινημένος!!!».

Χάρης Σώζος πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο