Νάντια Μπουλέ: Η ολόσωμη φωτογραφία από το σπίτι της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το δημόσιο "ευχαριστώ"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νάντια Μπουλέ: Η ολόσωμη φωτογραφία από το σπίτι της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Χθες η Νάντια Μπουλέ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με το σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός κρατούσε κρυφό το γεγονός και περίμενε να περάσουν οι μήνες για να κάνει το αποκαλύψει, αναρτώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν, η Νάντια Μπουλέ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της, όπου μας έδειχνε την γλυκιά κοιλίτσα της, θέλωντας να πει λενα μεγάλο ευχάριστώ.

«Δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και την καλή ενέργεια που μας έχετε στείλει από εχθές! Ανταποδίδω με όλη μου την καρδιά»,έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Νάντια Μπουλέ εγκυμοσύνη

Ο Γιώργος Ισάακ είναι ο σύντροφος της εγκυμονούσας Νάντιας Μπουλέ

Το ζευγάρι εδώ και 4,5 χρόνια που είναι μαζί έχει φροντίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολύ λίγες.

Η δημοφιλής ηθοποιός σε παλιά της συνέντευξη είχε αναφερθεί στον αγαπημένο της αλλά και στο ενδεχόμενο του γάμου, με την ίδια να αποκαλύπτει: «Δεν νομίζω ότι ο σύντροφός μου θα εμφανισθεί ποτέ με δαχτυλίδι. Κάπως βλέπουμε τα πράγματα κοινά και κάποια στιγμή που μου είχε φέρει ένα δώρο που εγώ θεώρησα ότι θα μπορούσε να είναι κάτι τέτοιο άσπρισα και έπαθα πολλαπλό εγκεφαλικό και έτσι κατάλαβε ότι δεν είμαστε για τέτοια πράγματα…».

Αναφορικά με το αν υπάρχει ζήλια στην σχέση τους, δήλωσε: «Ο Γιώργος δεν ζηλεύει και αυτό είναι κάτι που λατρεύω σε εκείνον. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που δεν θέλω να τελειώσουν ποτέ, θέλω να είναι έτσι. Αν έχεις ζήσει το ανάποδο, εκτιμάς το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφός σου. Το να μην σε ζηλεύει ο σύντροφος σου είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης, ενώ το αντίθετο είναι ένδειξη μεγάλης ανασφάλειας. Οπότε γιατί να το θέλω αυτό το πράγμα; Σε καμία περίπτωση!».

μπουλέ σ΄υντροφος