Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Γερασιμίδου για τον Στάθη Λιβαθινό: «Εγώ δούλεψα μαζί του, δεν τρελάθηκα με τον τρόπο του»

Η τοποθέτηση της ηθοποιού για το θέμα των ημερών

Ελένη Γερασιμίδου για τον Στάθη Λιβαθινό: «Εγώ δούλεψα μαζί του, δεν τρελάθηκα με τον τρόπο του»
News 06.03.2021 15:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα και μεταξύ των άλλων μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Η σπουδαία ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μόνοι μας δεν μπορούμε να αυτοπροσδιοριστούμε. Κανένας δεν είναι υπεύθυνος ή ειδικός να πει ποιος έχει ταλέντο και ποιος δεν έχει. Ποιος είναι μέτριος και ποιος σπουδαίος και κορυφαίος. Αν κάνουμε τέτοιους χαρακτηρισμούς τι να πούμε για τον Κατράκη και την Παξινού;

Ελένη Γερασιμίδου για τον Στάθη Λιβαθινό

Και από ανθρώπους που μπορεί και να μην τους εκτιμάμε γιατί να τους δεχτούμε; Και μάλιστα όταν στρέφονται τα βέλη τους στο Σωματείο μας που υπάρχει από το ’17 και που μπορεί ο καθένας μας να είναι σε μια παράταξη και είναι υγιές να υπάρχει μια σύγκρουση, αλλά ό,τι κι αν είμαστε και να πιστεύουμε, αυτό που αποφασίζει ο κλάδος πρέπει να το σεβόμαστε και να είμαστε μαζί με τους αδικημένους».

Στη συνέχεια η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε στον Στάθη Λιβαθινό και την παραίτηση του από το Εθνικό Θέατρο: «Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στη σχολή και τι έχει γίνει. Η απάντησή του πάντως δεν άναψε φωτιές και αυτό το θεωρώ καλή στάση. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει πει. Με τα παιδιά θα είμαι σίγουρα, κάτι θα γινόταν και θα τους πήγαινε πίσω…Εγώ δούλεψα μαζί του, μπορεί να μην τρελάθηκα με τον τρόπο του, αλλά δεν έχω να του καταλογίσω κάτι».

Ξέσπασε η Ελένη Γερασιμίδου με αφορμή ερώτηση για την κόρη της - «Δεν θα το βουλώσουμε»

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε μιας εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μετά από ερώτηση που της έγινε για την κόρη της, ξέσπασε.

Η ηθοποιός εξέφρασε την ενόχληση της για τις διάφορες "ταμπέλες" που χρεώνουν στα παιδιά των ηθοποιών.

Μιλήστε μου για την κόρη σας...

Η Αγγελική είναι όπως πρέπει να είναι και δεν είναι το μόνο παιδί ηθοποιών... τα οποία παι­διά ακούνε πάντα, «ακολούθησες τη μαμά και τον μπαμπά;», ακολούθησε το δικό του δρόμο, το κάθε παιδί που μεγαλώνει, γιατί τους κάνει εντύπωση; Τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν; Δεν κληρονομούν καμιά σίγουρη εργασία, δεν παίρνουν γραφείο δικηγορικό ούτε ιατρείο έτοι­μο. Παίρνουν μια δουλειά που την αγαπούν από μωρά παιδιά, γιατί γεννήθηκαν εκεί μέσα, έχουν γνώση και κρίνονται κι αυστηρότερα.

Η Αγγελική έχει κριθεί κι έχει χρεωθεί πράγματα των γονιών της... Το όνομα σας της έχει κλείσει «πόρτες» αντί να της ανοίξει;

Ναι, λες και οι γονείς της καθορίζουν τα πράγματα στο θέατρο... Μια χαρά τα πάμε, προχωράμε με αισιοδοξία, να δούμε τι θα γίνει. Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Υπάρχει μια υπερβολή, στην ανυπακοή και τη μη τήρηση των μέτρων, να το ψάξουν αυτό, να ψάξουν τις δικές τους ευθύνες στα μέσα συγκοινωνιών, στις κρου­αζιέρες, στα πλοία και στ' αεροπλάνα.

Αν θέλουν να κάνουν ελέγχους, να έρθουν στο Γκάζι, να πάνε στα διάφορα μπαρ... Εγώ δεν θέλω να χάσει κανείς τη δουλειά του, να δουν όμως τι γίνεται, γεμίζουν οι δρόμοι και δεν μπορείς να περάσεις, φοβάσαι... Υπάρχει ασυδοσία, υπάρχει ανυπακοή, αλλά δεν θα κλειστούμε και μέσα στα σπίτια μας, δεν θα το βουλώσουμε, κρατάμε τις αποστάσεις και τα μέτρα, αλλά οι διαμαρτυρίες θα γίνουν. Να σημειώσουμε πως η Θεία Κοινωνία "έφερε"... τηλεοπτική κόντρα, ανάμεσα σε Νίκο Αναδιώτη Ελένη Γερασιμίδου. Δείτε τι συνέβη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η απάντηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στην Ελένη Γερασιμίδου

Ξέσπασμα Γερασιμίδου για Big Brother και Άννα Μαρία - «Βρίζει, κοπανάει, δέρνει και της έδωσαν 100 χιλιάρικα;»

Share