Κατηγορείται ο σύζυγος της Nicki Minaj για απόπειρα βιασμού

Το ζευγάρι προσέφερε 420.000 ευρώ για να αλλάξει η κοπέλα την κατάθεση της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατηγορείται ο σύζυγος της Nicki Minaj για απόπειρα βιασμού

Ο σύζυγος της Nicki Minaj κατηγορείται για απόπειρα βιασμού από μια γυναίκα η οποία μίλησε στο «Daily Beast» για την τραυματική της αυτή εμπειρία.

Η συγκεκριμένη κοπέλα που έχει αποκαλύψει μόνο το μικρό της όνομα εξομολογήθηκε όλα όσα βίωσε το 1994, όταν και οι δύο ήταν 16 ετών.

Μετά από έναν χρόνο, η ίδια έκανε καταγγελία στην αστυνομία, με τον άνδρα της Nicki Minaj να καταδικάζεται με κατηγορίες βιασμού.

Ωστόσο, η Nicki Minaj που πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, υποστήριξε τον σύζυγο της, Kennet, δημόσια το 2019, ο οποίος δεν γράφτηκε στην λίστα με τους καταδικασμένους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι την κοπέλα η οποία όπως η ίδια δήλωσε άλλαξε 3 φορές σπίτι από τον φόβο της.

Η υπόθεση όμως πήρε άλλη τροπή όταν η Nicki Minaj και ο Kenneth, προσέφεραν 420.000 ευρώ για να αλλάξει η Τζένιφερ την κατάθεση της.

Κατηγορείται ο σύζυγος της Nicki Minaj για απόπειρα βιασμού

Λίγα λόγια για την Nicki Minaj

Η Ονίκα Τάνυα Μαράζ (γεννημένη στις 8 Δεκεμβρίου,1982) γνωστή επαγγελματικά ως Νίκι Μινάζ (/mɪˈnɑːʒ/), είναι ράπερ, στιχουργός, ηθοποιός και μοντέλο από το Τρινιντάντ. Γεννημένη στo Σεντ Τζέιμς του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, και μεγαλωμένη στο Κουινς των Ηνωμένων Πολιτειών, έγινε γνωστή στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας αφού κυκλοφόρησε τα mixtapes Playtime Is Over (2007), Sucka Free (2008), and Beam Me Up Scotty (2009).

Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της Pink Friday, στο οποίο συμμετείχε ο Eminem, η Rihanna, ο Kanye West και o Drake φτάνοντας στην πρώτη θέση των τσαρτς. Έχει κυκλοφορήσει άλλα τρία άλμπουμ, το Pink Friday- Roman Reloaded (2012), The Pinkprint (2014) και Queen (2018), τα οποία γνώρισαν και αυτά τεράστια εμπορική επιτυχία. Η τραγουδίστρια έχει κάνει συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες και έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους.

Έχει σπάσει το ρεκόρ του YouTube για τις περισσότερες προβολές σε μια μέρα τρεις φορές και είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνιδα όλων των εποχών που έχει πάνω από 100 τραγούδια στο Billboard Hot 100.

Είναι η δεύτερη ράπερ μετά τον Eminem που κατέχει στο δυναμικό της διαμαντένιο δίσκο, καθώς το Super Bass έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Μετά από χρόνια στον χώρο της μουσικής, οι πολλές επιτυχίες, οι τολμηροί στίχοι και μπάρες της, οι εμφανίσεις και η επιρροή της στο κοινό έχουν στέψει την τραγουδίστρια με τον τίτλο της Βασίλισσας της Ραπ. Πολύ γνωστά και επιτυχημένα σόλο τραγούδια της είναι το Super Bass, Starships, Anaconda και Chun-Li.