Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Διακόπηκε ξαφνικά όσο βρισκόταν στον αέρα

Κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια
News 06.03.2021 18:15
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν ξαφνικά στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και έτσι αναγκαστικά διακόπηκε απότομα, παρόλο που βρισκόταν στον αέρα.

Την στιγμή που παρουσιάζονταν τα προϊόντα υπήρξε μια έντονη ανησυχία και μετά την θυρίδα τηλεπώλησης, το πλάνο πέρασε στην Αννίτα Πάνια η οποία έσπευσε να κάνει πάσα για διαφημίσεις.

Τελικά, η εκπομπή Αννίτα Κοίτα δεν επέστρεψε ποτέ και στην θέση της προβλήθηκε μια ελληνική ταινία. Παράλληλα, η παρουσιάστρια προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Κρούσματα κορωνοϊού στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια

Η Αννίτα Πάνια "έσπασε" τη σιωπή της για το OPENtv - «Στοιχεία της εκπομπής δεν επιτρέπουν...»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” η Αννίτα Πάνια σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την εκπομπή της «Αννίτα Κοίτα» που προβάλλεται στο OPENtv.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει, αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τα χαμηλά ποσοστά.

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που γνώρισα ποτέ και που αγάπησα πολύ σαν άνθρωπο, ο πιο γνήσιος άνθρωπος που έχω γνωρίσει ποτέ», είπε αρχικά.

«Κατά καιρούς μου έχουν γίνει προτάσεις για κάτι διαφορετικό, όμως αυτό τα σαββατοκύριακο είναι εκεί πάντα και για μένα πάντα αποτελεί προτεραιότητα.

Κάποια στοιχεία της εκπομπής δεν μας επιτρέπουν να έχουμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε σε νούμερα τηλεθέασης γιατί νομίζω ότι κάνει κανείς τηλεόραση τον ενδιαφέρει αυτό έτσι κι αλλιώς.

Φυσικά κοιτάζω τα νούμερα, με κοιτάζουν κι αυτά, κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον και λέμε… καλύτερα να μην κοιταζόμαστε φέτος», είπε η Αννίτα Πάνια για την εκπομπή της.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό και ποιος είναι ο «Αντώνης» από το γνωστό... «Αντώνη αγάπη μου έλα πάρε με από δω». Δείτε φωτογραφία του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αννίτα Πάνια - Νίκος Καρβέλας: Κοινό ντοκουμέντο στη δημοσιότητα - Μαζί με τους νέους συντρόφους τους

Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της Αννίτας Πάνια και η αποκάλυψη

Share