Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση δημοσίευσε μηνύματα τους

«Αυτές τις φωτογραφίες να δείχνεις σε όποιον σε ρωτάει ποια είναι η μητέρα της κόρης σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κώστας Δόξας: Η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση δημοσίευσε μηνύματα τους

Χαμός επικρατεί μετά τις κατηγορίες της Μαρίας Δεληθανάση κατά του πρώην συζύγου της, Κώστα Δόξα, για άγρια κακοποίηση από πλευράς του. Η πρώτη μάλιστα, δημοσίευσε συνομιλία τους.

Συγκεκριμένα, κοινοποίησε τα μεταξύ τους μηνύματα που εστάλησαν μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό που καταγγέλλει, στα οποία ο τραγουδιστής της είπε πως έχει ήδη επισκεφτεί ψυχολόγο.

Πριν από μερικές ώρες από την πλευρά του ο Κώστας Δόξας κοινοποίησε τις δικαστικές αποφάσεις στις οποίες η Μαρία Δεληθανάση αναφέρεται ως «μητέρα με ανασφαλή και ανώριμη συμπεριφορά που απειλούσε ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει».

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός Μαρία Δεληθανάση

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση δικαστήρια

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός ξυλοδαρμός

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση συνομιλία

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση ξυλοδαρμός

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγός Μαρία Δεληθανάση μηνύματα

Η απάντηση της Μαρίας Δεληθανάση στον Κώστα Δόξα: «Το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη δεν το έχει»

Τι έχετε να απαντήστε στην πρόσφατη επιστολή του πρώην συζύγου σας προς τα ΜΜΕ;

«Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιο διάλογο έμμεσο με την άλλη πλευρά».

Για ποιο λόγο θεωρείτε ότι ο πρώην σύζυγός σας μέσω της επιστολής του απαγορεύει στα ΜΜΕ την αναδημοσίευση της συνέντευξή σας;

«Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού όμως το θάρρος να ζητήσει έστω μία συγγνώμη δεν το έχει ακόμη και αυτή τη στιγμή».

Έχετε καταθέσει μήνυση εναντίον του πρώην συζύγου σας;

«Μάλιστα, έχει κατατεθεί η μήνυση».

Κώστας Δόξας πρώην σύζυγος ξυλοδαρμός

Πόσο καιρό λάμβαναν χώρο αυτά τα γεγονότα που περιγράφετε στις καταγγελίες σας;

«Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτή τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία ‘απλή’ ως αρκετά σοβαρή».

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και σας έκανε να αποχωρήσετε από το γάμο σας;

«Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση ότι κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες».

Πιστεύετε ότι το κίνημα Metoo σας παρακίνησε να μιλήσετε δημοσίως για αυτό το ζήτημα;

«Την πρώτη κίνηση να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα λίγο πριν ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα, όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες. Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σα να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας».

Η απάντηση του Κώστα Δόξα στις κατηγορίες

«Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου. Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

δοξας σύζυγος

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο.

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος»