Έξαλλος ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη - Έκανε παρέμβαση στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

«Το περιεχόμενο της εφημερίδας είναι αναξιόπιστο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη -  Έκανε παρέμβαση στον αέρα του Έλα Χαμογέλα

Ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, έγινε έξαλλος και παρενέβη στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα όπου πήρε θέση για ένα δημοσίευμα εφημερίδας που αφορά τον ηθοποιό - σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, μίλησε για το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Μπαμ” που έφερε στο φως ερωτικές επιστολές του Δημήτρη Λιγνάδη, λέγοντας πως αυτό το υλικό δεν μπορεί να έχει κανένα θεσμικό ρόλο.

αδερφός Δημήτρη Λιγνάδη

Να θυμίσουμε ότι σήμερα η εν λόγω εφημερίδα δημοσίευσε ερωτικές επιστολές από νεαρά κορίτσια που ήταν κρυμμένα στο υπόγειο της πολυκατοικίας που διαμένει οι οποίες δεν είχαν βρεθεί από την αστυνομία. Μάλιστα, κατασχέθηκαν μετά το ρεπορτάζ.

«Το περιεχόμενο της εφημερίδας “Μπαμ” είναι κακόβουλο και αναξιόπιστο» είπε αρχικά ο Γιάννης Λιγνάδης και συνέχισε «Μια από τις επιστολές αναγνωρίστηκε από μια από τις συντάκτριές της. Είναι η Τζένια Κονταράτου που είχε μακροχρόνιο φιλικό δεσμό με το αδελφό μου και ήταν ερωτικόσατιρικό το περιεχόμενό της» συμπλήρωσε.

Ο Γιάννης Λιγνάδης μάλιστα είπε πως προσπάθησε και η φίλη του ηθοποιού να επικοινωνήσει με την εκπομπή αλλά δεν τα κατάφερε, με την Σίσσυ Χρηστίδου να δηλώνει πως το γεγονός αυτό δεν έγινε.

Αλέξης Κούγιας: «Είμαι σίγουρος πως η υπόθεση Λιγνάδη δεν θα πάει ποτέ στο δικαστήριο»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για τις εξελίξεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Δεν άκουσα τον δικηγόρο των θυμάτων, λυπάμαι που θα σας το πω αλλά τον κύριο Βλάχο όλα αυτά τα χρόνια δεν τον έχω συναντήσει στις δικαστικές αίθουσες… δεν μπορώ να τον κριτικάρω αλλά μάλλον θα είναι αρκετός.

Είναι η πρώτη φορά που συναντώ υπόθεση χωρίς μάρτυρες, μου έκανε εντύπωση ότι η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία…

Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη

Η μαρτυρία λέει ότι πήγαν με τον κύριο Λιγνάδη σε ένα ξενοδοχείο και έγινε πράξη χωρίς την συναίνεση του… Ο κύριος Λιγνάδης κατέθεσε και έχει αποδείξει με φωτογραφίες ότι δεν ήταν εκεί και έχει και μάρτυρες ότι ήταν στην Ιθάκη», είπε αρχικά.

«Θέλω να δω αν η κυρία ανακρίτρια θα κάνει την έρευνα που πρέπει για να διαπιστώσει την αλήθεια. Από τις 3 περιπτώσεις που είναι εις βάρος του κύριου Λιγνάδη, οι δύο δεν έχουν εμφανιστεί στην Αστυνομία, αν είναι αξιόπιστοι θα το δούμε.

Θα ήμουν ευτυχής αν εμφανιστεί κάποιος από όλους αυτούς, μόλις τον δείτε θα καταλάβετε, άκουγε τι έλεγε και πως τα έλεγε. Είμαι σίγουρος πως η υπόθεση αυτή δεν θα πάει ποτέ στο δικαστήριο...», σχολίασε στη συνέχεια.